Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση η Δούκισσα Νομικού; Η αδιανόητη αλλαγή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Της παίρνει την θέση μέσα από τα χέρια;

Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση η Δούκισσα Νομικού; Η αδιανόητη αλλαγή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ρεπορτάζ βόμβα που θέλει την Δούκισσα Νομικού να επιστρέφει στην τηλεόραση ξανά μόλις κυκλοφόρησε! Η αδιανόητη αλλαγή πλεύσης, έχει να κάνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και με την δική της μετακίνηση αλλού, αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Μίχας στο ethnos.gr, η Δούκισσα Νομικού ενδέχεται να την αντικαταστήσει στη νέα σεζόν του GNTM, αν βέβαια εκείνη πάει προς... ΣΚΑΙ μεριά! Ήδη άλλωστε, η Έλενα Χριστοπούλου έχει μετακομίσει στα πλατό του My Style Rocks.

Στο STAR λοιπόν, για να είναι προετοιμασμένοι, ψάχνουν την πιο κατάλληλη για να κάτσει στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αλλά δεν θα φέρει και μεγάλη αλλαγή στα νούμερα τηλεθέασης, Κοινώς, θέλουν ένα πρόσωπο που πουλάει. Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί και το όνομά της, ακούγεται έντονα. Να σημειώσουμε ότι στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται και πως η Ηλιάνα έχει άτυπη κόντρα με την Βίκυ Καγιά.

Πάντως η αλήθεια είναι πως η Βίκυ Καγιά δεν ήταν καλεσμένη στα γενέθλια της, από το οποίο σας έχουμε δώσει άπειρο φωτογραφικό υλικό όπως και βίντεο που συζητήθηκε πολύ, μιας και ακούστηκε πως είναι έγκυος. Σε κάθε περίπτωση, μόνο ο χρόνος θα δείξει!

Ποια είναι η Δούκισσα Νομικού που θα φέρει την αλλαγή σε σχέση με την Ηλιάνα στο GNTM

Η Δούκισσα Νομικού (Πειραιάς, 7 Νοεμβρίου 1986) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2007.Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα (γενν. 1985). Μετά το σχολείο, αποφοίτησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά. Αργότερα, από μοντέλο ξεκίνησε να ασχολείται με την παρουσίαση εκπομπών