Φιλαράκια: Η μικρή Emma της Rachel απάντησε στον Chandler - Πώς ήταν ο ύπνος της τελικά;

Τι ήταν αυτό που δεν περίμενε να ακούσει;

Φιλαράκια: Η μικρή Emma της Rachel απάντησε στον Chandler - Πώς ήταν ο ύπνος της τελικά;

Η μικρή Emma της Rachel απάντησε στον Chandler από τα Φιλαράκια και του λέει επιτέλους πώς ήταν ο ύπνος της! Εσείς θυμάστε όταν η μικρούλα έκλεινε τα πρώτα της γενέθλια, που ο "θείος" της, την ρώτησε αν της αρέσει να κοιμάται και πόσο πολύ λάτρεψε τον ύπνο της.

Ο Chandler είχε άλλα σχέδια με τη Monica τότε και όταν του ζητήθηκε να πει ευχές στην μικρή μέσα από ένα βίντεο που θα δει όταν μεγαλώσει είπε "Γεια σου Emma, είναι το 2020. Ακόμα κοιμάσαι;"

Τώρα λοιπόν που επιτέλους είναι 2020, η ηθοποιός που έκανε την κόρη της Rachel, του απάντησε με τον πιο αστείο τρόπο.

Η ίδια χαρακτηριστικά ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και είπε, "Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο ύπνο που είχα ποτέ", θέλοντας να υποδεχθεί το νέο έτος με τον "παραδοσιακό" τρόπο.

Εσείς ωστόσο γνωρίζεται για την σκηνή με τον Ross που εμφανίστηκε γυμνός και κόπηκε;

Τα Φιλαράκια: Αυτή είναι η αδερφή της «Rachel»! Είναι σχεδόν ίδιες στο πρόσωπο!

Αν είσαι φαν από τα Φιλαράκια τότε θα πάθετε σοκ μόλις δείτε ότι αυτή είναι η αδερφή της «Rachel»! Είναι σχεδόν ίδιες στο πρόσωπο και μέχρι και εμείς τρομάξαμε να τις ξεχωρίσουμε, αφού εκτός όλων των άλλων είναι και ξανθές! Πρόκειται για πολύ γνωστή ηθοποιό...

Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν, γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ μάλιστα, έχουν μια «αδελφική σχέση» καθώς στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» η Γούιδερσπουν υποδύεται την μικρή, κακομαθημένη αδελφή της Άνιστον. Μετά από πολλά χρόνια οι αδελφές «Ρέιτσελ» και «Τζιλ» αναβίωσαν μια από τις πιο διάσημες και χαρακτηριστικές τους σκηνές στα «Φιλαράκια».

«Εδώ είναι που λες την ατάκα την οποία λατρεύω τόσο πολύ». Τότε η Ρις Γουίδερσπουν προτείνει να κάνουν μια σύντομη αναπαράσταση της σκηνής, ρωτώντας την Άνιστον: «Θυμάσαι την ατάκα σου;».

Η Τζένιφερ Άνιστον ωστόσο δυσκολεύεται να θυμηθεί, οπότε η Ρις Γουίδερσπουν φαίνεται να της ψιθυρίζει την ατάκα στο αυτί.

«Εγώ λέω, «Δεν μπορείς να έχει τον Ρος!»», λέει η Άνιστον, με την Γουίδερσπουν να απαντά:

«Δεν μπορώ να τον έχω; Δεν μπορώ; Το μόνο που δεν μπορώ να έχω είναι γαλακτοκομικά!». Αυτή η σκηνή βέβαια μπορεί να προβλήθηκε κανονικά αλλά μια άλλη, με τον Ross γυμνό κόπηκε, το γράψαμε και χτες!

Δείτε το βίντεο - έπος: