Με συγκοπτικό επεισόδιο ο Κώστας Βουτσάς - Οι εξελίξεις στην υγεία του!

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό!

Με συγκοπτικό επεισόδιο ο Κώστας Βουτσάς - Οι εξελίξεις στην υγεία του!

Στο νοσοκομείο Αττικόν νοσηλεύεται ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος εισήχθη χτες με συγκοπτικό επεισόδιο. Οι εξελίξεις στην υγεία του είναι ραγδαίες και έχουμε όλα τα νεότερα. Τι λένε οι γιατροί και τι πραγματικά συμβαίνει με τον αγαπημένο ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

Όπως αναφέραμε και χτες, τα πρώτα 2 48ωρα είναι αρκετά κρίσιμα στην υγεία του. Εμείς να ευχηθούμε, ταχεία ανάρρωση!

Κώστας Βουτσάς: Η ηλικία, η καταγωγή και όσα δεν ξέραμε για τον ηθοποιό που απασχολεί με την υγεία του

Ο Κώστας Βουτσάς είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιός αλλά είναι σίγουρα πολλά τα πράγματα που δεν ξέρουμε για την ζωή του. Ποια η καταγωγή και η ηλικία του; Όπως ακριβώς τα αναγράφει η Βικιπαίδεια.

Πριν από λίγη ώρα αποκαλύφθηκε πως ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Εμείς ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και ευχόμαστε τα καλύτερα.

Πληροφορίες για την ζωή του Κώστα Βουτσά - Η ηλικία η καταγωγή του και όσα δεν ξέραμε μέχρι τώρα

Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από προσφυγική οικογένεια με καταγωγή από τους Επιβάτες Ανατολικής Θράκης. Το οικογενειακό επίθετο ήταν Σαββόπουλος, αλλά το «Βουτσάς» επικράτησε από τον παππού του που έφτιαχνε βαρέλια και τα βαρέλια παλαιότερα τα έλεγαν «βουτσιά». Όταν ξεκίνησε την καριέρα του, τού είχε προτείνει θιασάρχης να το αλλάξει σε «Βέσελης», αλλά αρνήθηκε

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου, απ' όπου αποφοίτησε το 1953 και αρχικά έλαβε μέρος σε παραστάσεις περιπλανώμενων θιάσων (μπουλούκια).

Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Σάντρα (1972). Έχει άλλες δύο κόρες από τον δεύτερο γάμο του, με τη Θεανώ Παπασπύρου, τη Θεοδώρα (1977) και τη Νικολέτα (1979), με την πρώτη να ακολουθεί τα δικά του βήματα στο χώρο της ηθοποιίας. Ο θετός γιος του (από προηγούμενο γάμο της τρίτης γυναίκας του Εύης Καραγιάννη, πρώην μοντέλου και ηθοποιού), Άνθιμος Ανανιάδης, είναι επίσης ηθοποιός.

Το 2015, ο Κώστας Βουτσάς έκανε σχέση με τη 39 χρόνια μικρότερή του ηθοποιό, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Πολιτικές απόψεις

Έχει στηρίξει και ψηφίσει πολλάκις το ΚΚΕ[2], ως φόρο τιμής στον πατέρα του.