Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει κουζίνα έξω από το σπίτι - Ξύλινη και εντυπωσιακή

Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει κουζίνα έξω από το σπίτι - Ξύλινη και εντυπωσιακή

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει την ανατροπή στην διακόσμηση στο σπίτι της και τολμά να έχει κουζίνα έξω! Αν την δείτε είναι ξύλινη και εντυπωσιακή, σίγουρα θα σας περάσει από το μυαλό να αντιγράψετε την ιδέα της. Άσε που μετά δεν θα μυρίζουν και οι χώροι από τα φαγητά....

Η παρουσιάστρια του Open tv, αγαπά πολύ το boho στιλ και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που έχει επιλέξει να διακοσμήσει και το σπίτι της. Η ίδια, γύρισε από το Λονδίνο στο οποίο είχε πάει με τον Θοδωρή Μαραντίνη, όπως σας είχαμε γράψει και μπήκε (ή βασικά βγήκε) στην κουζίνα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κράτησε ένα τεράστιο ταψί και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram στο οποίο και το κρατάει. Εμείς πάντως, δεν μπορούσαμε να μην εντοπίσουμε την υπέροχη country chic κουζίνα της γεμάτη ξύλο και πέτρα. Μάλιστα, οι κουζίνες έξω από το σπίτι είναι μεγάλη τάση στο εξωτερικό! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Οι κουζίνες έξω από το σπίτι όπως της Σίσσυς Χρηστίδου είναι mega trend, δες γιατί

Υπάρχει κάτι πιο φαντασμαγορικό στο σπίτι σας, απο μία άνετη και όμορφη κουζίνα, που στεγάζει την αγάπη σας για το φαγητό, και τους αγαπημένους σας; Τι πιο όμορφο απο μία υπέροχη κουζίνα που μαζί της θα ετοιμάζεται όλα τα καλοκαιρινά γλυκά και παγωτά; Τι αλλο να θέλει το καλοκαίρι σας;

Λοιπόν, τι λέτε για μία κουζίνα εξωτερικού χώρου, με όλα τα κομφόρ; Απολάυστε τον υπέροχο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό καιρό στην αυλή σας με μία τέτοια κουζίνα. Μπορείτε επίσης με την ευκαιρία της εξωτερικής κουζίνας, να κρεμάσετε κούνιες, και να βάλετε φούρνο με ξύλα ή μπάρμπεκιου.

Αντίθετα από ότι θα πίστευε κανείς, βασισμένος και μόνον στις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, η επιλογή μιας κουζίνας σε εξωτερικό χώρο δεν είναι συνηθισμένη. Αναζητώντας δε προϊόντα, και ιδέες για τέτοιου είδους κουζίνες θα παρατηρήσετε ότι οι τιμές δεν είναι και τόσο προσιτές. Ενώ, πρόκειται μια κατασκευή για βίλες και τεράστια σπίτια.

Όσοι ζουν μακριά από μεγαλούπολεις και διαθέτουν ένα ιδιαίτερα μεγάλο εξωτερικό χώρο, η εξωτερική κουζίνα είναι η ιδανική λύση. Ο ακριβής χώρος που θα χρειαστείτε, εξαρτάται από το πόσο μεγάλη θεέλετε να είναι η κουζίανα εξωτερικού χώρου σας. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είναι μια πλήρως οργανωμένη κουζίνα. Σε ότι αφορά κυρίως της ηλεκτρικές συσκευές ή έναν απλό πάγκο που θα διαθέτει τα στοιχειώδη. Δηλαδή νεροχύτη, μια εγκατάσταση πετρογκάζ, και ένα μικρόψυγείο, αν το κρίνετε αναγκαίο. Και αυτό ανάλογα με την χρήση που θα κάνετε στον χώρο και την απόσταση που θα χωρίζει αυτήν την εξωτερική κουζίνα από την κεντρική του σπιτιού. Το κόστος κατασκευής ενός τέτοιου πάγκου, μπορεί να μειωθεί. Αν, αντί για μια κανονική τσιμεντένια ή με τούβλα κατασκευή, επιλέξετε την λύση των τσιμεντόλιθων. Ή ακόμη καλύτερα του αλφα μπλοκ. Τα οποία θα επενδύσετε συνολικά ή και μόνο στο πάνω μέρος με πλακάκια, πέτρες καρύστου, διακοσμητικά τούβλα κλπ.Αν έχετε διάθεση και χρόνο, δοκιμάστε το!