Ο γιος της Σίας Κοσιώνη μεγάλωσε πολύ - Έχει το στιλ του Κώστα Μπακογιάννη

Είναι ένας κούκλος με κόκκινο φούτερ!

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη μεγάλωσε πολύ - Έχει το στιλ του Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη είναι πάνω από όλα μανούλα και ο γιος της είναι η προτεραιότητά της. Ο μπόμπιρας, μεγάλωσε πολύ και έχει το στιλ του Κώστα Μπακογιάννη. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας και όλοι κοίταγαν τον κούκλο Μπακογιάννη junior!

Η στιλάτη μανούλα, του είχε φορέσει μια φόρμα σε γκρι και ένα κόκκινο φουτεράκι σε άψογο χρωματικό συνδυασμό. Τόσο η Σία Κοσιώνη, όσο και ο Κώστας Μπακογιάννης φημίζονται για το καλό τους γούστο και ο γιος τους δεν θα μπορούσε να υστερεί.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φωτογράφισε τον μικρούλη και το Instagram πήρε φωτιά, αφού η ανάρτηση σάρωσε σε likes! Πάντως το κόκκινο πρέπει να είναι το αγαπημένο της χρώμα, μιας και η ίδια είχε φορέσει τουαλέτα στο εν λόγω χρώμα και είχε πάρει από εμάς 10άρι!

«Θέλει λίγη φαντασία! #kids #playing #ecology #plastic #plasticpollution #plasticfree #fantasy #happy #saturday», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη:

Η βόλτα που είχε κάνει η Σία Κοσιώνη με τον γιο της χωρίς τον Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη βγήκε βόλτα με τον μικρό Δημοσθένη και τον σύζυγο της Κώστα Μπακογιάννη στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, μπορεί να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα ωστόσο τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στην οικογένεια της.

Μαζί με τον γιο της το απόγευμα της Κυριακής, κατέβηκε στην Αθήνα και απόλαυσαν τον στολισμό της πόλη. Μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία του μικρού στο Instagran γράφοντας.

«Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη Κυριακή! Καλες γιορτές να έχουμε, χαρούμενες και φωτεινές!». Μάλιστα στα Insta Stories δημοσίευσε και μια φωτογραφία του συζύγου της γράφοντας με χιούμορ: «Μέχρι και τον σκύλο στόλισε».

Σία Κοσιώνη παιδί

Σια Κοσιώνη οικογένεια

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει ακόμα μια επική φωτογραφία από την βόλτα με τον γιο της