Η Σμαράγδα Καρύδη δεν έχει σπίτι της τον εγγονό του Αθερίδη - Ο λόγος προκαλεί εντύπωση

Δεν πάει το μυαλό σας!

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν έχει σπίτι της τον εγγονό του Αθερίδη - Ο λόγος προκαλεί εντύπωση

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν έχει σπίτι της τον εγγονό του Αθερίδη! Εσείς το γνωρίζατε; Η ίδια απάντησε σε όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της και ο λόγος προκαλεί εντύπωση! Τι είναι αυτό που την κάνει να μην τον έχει μαζί;

H γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα δικά της άτομα που τόσο αγαπά!

Τον Θοδωρή τον τρολάρεις τώρα που έγινε παππούς;

Ο Θοδωρής έγινε πολύ μικρός πατέρας, άρα μοιραία θα γινόταν και μικρός παππούς. Ανέβασε κάποια στιγμή μια φωτογραφία στο Instagram που ταΐζει το μωρό με το μπιμπερό και του σχολίασα από κάτω «Έλα στον παππού. Σ’ αυτόν που τα ’χει όλα και μην κοιτάς αλλού». (γέλια)

Είναι ωραίο να έχεις ένα μωρό στο σπίτι;

Γενικά, τα μωράκια είναι όμορφα. Και αυτός είναι καλός. Είναι ένας γλύκας! Δεν τον έχω εγώ όμως στο σπίτι καθόλου. Στο σπίτι έχω έναν γάτο και έναν σκύλο, τον Φώτη και τον Γιάννη.

Εντωμεταξύ αν δεν έχετε δει το σπίτι τους και την μαγευτική του θέα πρέπει να το δείτε.

Θοδωρής Αθερίδης: Αποκάλυψε το όνομα του εγγονού του! Στο πλευρό του η Σμαράγδα Καρύδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε το όνομα του εγγονού του και συγκινήθηκε μέχρι και η Φαίη Σκορδά! Πώς θα τον βγάλουν;

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κόρη του Φωτεινή και τον νεογέννητο εγγονό του, ο οποίος θα πάρει το όνομά του!

«Δε ξέρω αν μπορεί ο εγγονός μου, που θα πάρει το όνομά μου, να ξεπεράσει σε αγάπη την κόρη μου. Με την κόρη μου έχω μια αρρώστια. Ένα κόλλημα πολύ μεγάλο. Η αγάπη είναι ένα πολύ ανοιχτό πράγμα που απλά μεγαλώνει. Δε μπαίνει θέμα συγκρίσεων. Εγώ στον εγγονό μου έχω τη χαρά της ύπαρξής του, αλλά δεν έχω την ευθύνη του. Κι αυτό το πράγμα πολλαπλασιάζει τη χαρά μου» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περήφανος παππούς ο Θοδωρής Αθερίδης! Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του εγγονού του!

Περήφανος παππούς είναι πλέον ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του εγγονού του!

Το πρωί της Κυριακής, η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Την ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης την έκανε η μητέρα της όμορφης και ταλαντούχας Φωτεινής, Έλενα Γκασούκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook!

Το βράδυ της ίδιας μέρας, η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Θοδωρή Αθερίδη στην avant premiere του «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά«, με τον ηθοποιό να κάνει τις πρώτες δηλώσεις για τον εγγονό του!

«Ήμουν στο μαιευτήριο, τα έκανα όλα και ήρθα να τιμήσω και τους φίλους μου. Ευχαριστώ πολύ. Παιδιά είναι τέλειο να είσαι παππούς, να ζήσετε και να το ζήσετε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Δείτε το σχετικό βίντεο: