Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε η πιο αγαπημένη ελληνική σειρά - Ο ρόλος του Γιάννη Μπέζου

Τι συνέβη;

Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε η πιο αγαπημένη ελληνική σειρά - Ο ρόλος του Γιάννη Μπέζου

Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε η πιο αγαπημένη ελληνική σειρά και δεν το γνωρίζαμε τόσο καιρό! Ποιος ήταν ο ρόλος του Γιάννη Μπέζου σε όλο αυτό το ζήτημα και τι ακριβώς συνέβη που δεν γνώριζε κανείς τόσα χρόνια;

O Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα όπου αναφέρθηκε στο σήριαλ «Της Ελλάδος τα Παιδιά» και τους λόγους που διακόπηκε απότομα!

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Καθόλου δεν με ενοχλεί. Αν και αρκετοί έχουν την εντύπωση πως η σειρά είχε μεγάλη διάρκεια, η αλήθεια είναι πως διήρκεσε μόνο μιάμιση τηλεοπτική σεζόν. Ούτε καν δύο. Κάποια στιγμή, ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε να το κόψει για να κάνει τη σειρά Εκείνες και Εγώ. Μας το ανακοίνωσε και δεν καταλάβαμε ποτέ το γιατί, μιας και ο κόσμος το είχε αγαπήσει πολύ το συγκεκριμένο σίριαλ. Ακόμα και σήμερα ζητάει ένα remake, κάτι που φυσικά δεν γίνεται, μιας και ο Κώστας Ευριπιώτης δεν είναι πια στη ζωή. Θεωρώ, όμως, πως δεν “στιγματίστηκα” από τον συγκεκριμένο ρόλο, διότι παράλληλα με την πορεία που είχα ως ηθοποιός, ήμουν και τραγουδιστής».

Δείτε επίσης την προκλητική δήλωση του Γιάννη Μπέζου, που είχε κάνει πριν καιρό! "Το αξίζω να είναι πολύ ακριβή η..."

Γιάννης Μπέζος: Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν! «Ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα»!

«Ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», του ΑΝΤ1 και είπε ποια είναι η άποψη του για την επαναφορά στην τηλεόραση παλαιότερων σειρών με νέα επεισόδια!

Ο Γιάννης Μπέζος είπε χαρακτηριστικά:

«Οι σκηνές από παλιές σειρές στο εορταστικό επεισόδιο του “Πέτα τη φριτέζα” ήταν για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Ήταν ένας τρόπος να πάμε λίγο στο παρελθόν, ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα, δηλαδή, τι ωραία που ήταν πριν 30 χρόνια. Δεν ήταν πιο ωραία, χάλια ήταν. Μια χαρά είναι τώρα και αυτά πρέπει να τα έχουμε στην καρδιά μας και όχι στον σβέρκο μας να μας ταλαιπωρούν.

Δεν μου αρέσουν οι συνέχειες των παλιών σειρών καθόλου. Αυτή είναι προσωπική εκτίμηση. Δεν έχουν κανένα νόημα. Άσχετα αν τα βλέπει ο κόσμος, ο κόσμος μπορεί να δει απίθανα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι δικαιώνονται. Μακάρι οι άνθρωποι να είναι πολύ επιτυχημένο αυτό που κάνουν. Εγώ δεν θα το έκανα.

Μπήκαμε στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και εμείς ακόμα έχουμε τα “σουσούμια” του προηγούμενου αιώνα. Τελείωσαν αυτά, μαζί με την τηλεόραση του ’90. Τελειώσανε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης την προκλητική δήλωση που είχε κάνει πριν καιρό! "Το αξίζω να είναι πολύ ακριβή η..."