Όσκαρ 2020: Δεν θα πιστέψετε ποιος ηθοποιός τίμησε τον Κόμπι Μπράιαντ με την εμφάνισή του

Συγκινήθηκαν όλοι!

Όσκαρ 2020: Δεν θα πιστέψετε ποιος ηθοποιός τίμησε τον Κόμπι Μπράιαντ με την εμφάνισή του

Τα Όσκαρ 2020 ήταν γεμάτα συγκινητικές στιγμές και ευτράπελα. Ωστόσο αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο ηθοποιός που θέλησε να τιμήσει τον Κόμπι Μπράιαντ με την εμφάνισή του. Για αυτό το λόγο έβαλε κουστούμι με το νούμερο της φανέλας του και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Ο ίδιος είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Κόμπι Μπράιαντ, αφού το 2009 είχε σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ «Kobe Doin’ Work», που μιλούσε για την μέχρι τότε εξέλιξη του «Black Mamba» και την ζωή του!

Ο λόγος για τον Σπάι Λι, που επέλεξε κουστούμι στα χρώματα των Lakers και "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα πάνω του, με το μοναδικό tribute στον αγαπημένο αθλητή.

Όσκαρ 2020 Κόμπι ηθοποιός
Όσκαρ 2020 Κόμπι Σπάικ

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για το ελικόπτερο που γίνονται μετά τον θάνατο του! Για ποιο λόγο έκλεισε η εταιρεία;

Όσκαρ 2020: Με δάκρυα στα μάτια ο Brad Pitt παραλαμβάνει το βραβείο Β ανδρικού ρόλου

Με δάκρυα στα μάτια ο Brad Pitt παραλαμβάνει το βραβείο Β ανδρικού ρόλου στα φετινά Όσκαρ 2020! Ο ηθοποιός φανερά συγκινημένος, δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνησή του και έκανε μια τρυφερή αφιέρωση επί σκηνής, αφήνοντας τους πάντες συγκινημένους.

Ο διάσημος ηθοποιός μέχρι σήμερα είχε καταφέρει να κερδίσει αγαλματίδιο μόνο ως παραγωγός για την ταινία 12 χρόνια σκλάβος το 2014!

Απόψε ωστόσο κατάφερε να πάρει Όσκαρ και για την ερμηνεία του στην ταινία Κάποτε στο Hollywood του Κουεντίν Ταραντίνο. Μπορεί στην αρχή να έκανε πλάκα, μετά όμως θέλησε να το αφιερώσει στα παιδιά του, που είναι το σύμπαν για εκείνον.

Δείτε τον λόγο του παρακάτω.

Εσείς είδατε ποιοι ήταν οι φετινοί μεγάλοι νικητές; Χαμός από ανατροπές!