Όσκαρ 2020: Γνωστή ηθοποιός κόντεψε να πέσει κάτω - Το ατύχημα που έγινε viral

Το αστείο περιστατικό που τους έκανε να "κλάψουν"!

Όσκαρ 2020: Γνωστή ηθοποιός κόντεψε να πέσει κάτω - Το ατύχημα που έγινε viral

Τα Όσκαρ 2020 είναι εδώ και είναι πιο απρόβλεπτα από ποτέ! Εκτός από τα απρόοπτα με τα βραβεία, υπήρξαν και απρόοπτα στο κόκκινο χαλί, καθώς γνωστή ηθοποιός κόντεψε να πέσει κάτω! Το ατύχημα της έγινε viral!

Εκεί που περπατούσε αισθάνθηκε τον εαυτό της να τραβιέται προς τα πίσω και αυτό γιατί το φόρεμά της πιάστηκε σε μία από τις κάμερες των δημοσιογράφων!

Ο λόγος για την Ολίβια Κόλμαν, που πρόλαβε τα "κακά" και εκεί που θα έτρωγε τούμπα σταμάτησε, έκανε πίσω και τράβηξε το φόρεμά της μπροστά. Η ίδια ωστόσο παρά το "ευτράπελο", εντυπωσίασε και με την εμφάνισή της, μιας και άλλαξε μαλλί και από καστανή έγινε ξανθιά.

Όσκαρ 2020 ηθοποιός ατύχημα
Όσκαρ 2020 ατύχημα

Εσείς είδατε ποιοι ήταν οι φετινοί μεγάλοι νικητές; Χαμός από ανατροπές!

Όσκαρ 2020: Ο σκηνοθέτης του Jojo Rabbit έγινε viral - Δείτε γιατί!

Viral έγινε ο σκηνοθέτης της ταινίας Jojo Rabbit που έφυγε από την τελετή των Όσκαρ 2020 με το βραβείο Διασκευασμένου σεναρίου!

Όπως προαναφέραμε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τάικα Γουατίτι κέρδισε το Όσκαρ Διασκευασμένου σεναρίου για την ταινία Jojo Rabbit ενώ κατά την παραλαβή του βραβείου του εκφώνησε ένα συγκινητικό λόγο κατά τον οποίο ευχαρίστησε την μητέρα του καθώς εκείνη του έδωσε το βιβλίο πάνω στο οποίο προσαρμόστηκε η ταινία.

Ωστόσο ο Τάικα Γουατίτι κατόρθωσε να γίνει και viral εξαιτίας του πολυπόθητου αγαλματιδίου!Τι συνέβη;

Προσπαθώντας να το "βολέψει" το Όσκαρ του ο σκηνοθέτης το έβαλε κάτω από το... κάθισμα! Η στιγμή μάλιστα αποθανατίστηκε από την Μπρι Λάρσον που ανέβασε το στιγμιότυπο στο Ιnstagram!

Όσκαρ 2020: Πρώτη φορά που ένας Μαορί κερδίζει το χρυσό αγαλματίδιο

Μιας και μιλάμε για τον Τάικα Γουατίτι αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος Μαορί που κερδίζει Όσκαρ.

Για την ιστορία ο Γουατίτι κατάγεται από την ανατολική ακτή της Νέας Ζηλανδίας, από τη φυλή των Μαορί από την πλευρά του πατέρα του.