Είναι τελικά ζευγάρι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Τι απάντησε η όμορφη ηθοποιός!

Είναι τελικά ζευγάρι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αναφορικά με τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Να τι απάντησε.

Μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή η όμορφη ηθοποιός ερωτώμενη για τον Αγγελόπουλο αποφάσισε να αφήσει "μετέωρα" τα πράγματα λέγοντας ότι δεν διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει τίποτα!

Πριν λίγο καιρό βέβαια να πούμε ότι "γλώσσες" ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι σε σχέση με ένα πρόσωπο, αυτή τη φορά από τον ANT1!

«Δε θα επιβεβαιώσω, ούτε θα διαψεύσω τίποτα. Για τον απλούστατο λόγο ότι αν το κάνω τώρα, μετά με οποιονδήποτε βγω φωτογραφία και για οποιονδήποτε γραφτεί κάτι, θα πρέπει να κάνω το ίδιο. Οπότε δεν θα απαντήσω» ήταν τα λόγια της ηθοποιού.

Ταξίδι στο Εξωτερικό για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Που πήγε!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγο μετά τον χωρισμό από τον Κώστα Σόμμερ, αποφάσισε να πάει ένα ταξίδι στο εξωτερικό!

Η 25χρονη ηθοποιός και μοντέλο, έγινε γνωστή και μέσα από τη πολύχρονη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, με τον οποίο χώρισαν πριν λίγο καιρό! Διαβάστε παρακάτω...

Η σέξι Ναυσικά βρέθηκε στο εξωτικό Miami, για επαγγελματικούς λόγους! Φαίνεται πως μετά τον χωρισμό της με τον γοητευτικό ηθοποιό, το μοντέλο θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την διεθνή καριέρα! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: