Συγκλόνισε η Αλίκη Κατσαβού με τις δηλώσεις της για τον Κώστα Βουτσά - "Ο μικρός Φοίβος μου ζητάει..."

Τι είναι αυτό που ψάχνει;

Συγκλόνισε η Αλίκη Κατσαβού με τις δηλώσεις της για τον Κώστα Βουτσά -

"Ο μικρός Φοίβος μου ζητάει να δει τον πατέρα του!" Συγκλόνισε η Αλίκη Κατσαβού με τις δηλώσεις της για τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους, καθώς τα τρυφερά του λόγια συγκίνησαν τους πάντες.

Μιλώντας χαρακτηριστικά στις κάμερες η Αλίκη Κατσαβού ενημέρωσε για την κατάσταση του γνωστού ηθοποιού και μεταξύ άλλων ανέφερε και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο μικρός της γιος.

Συγκεκριμένα δήλωσε, “Ο μικρός Φοίβος ξέρει ότι ο πατέρας του είναι άρρωστος στο νοσοκομείο και τον ζητάει είναι λογικό και επόμενο. Είναι, όμως, ένα παιδί τρεισήμισι ετών που καταλαβαίνει τα πάντα, με έναν δικό του τρόπο και εμείς ούτε τον αγχώνουμε, ούτε του λέμε παραπάνω από αυτά που εκείνος μπορεί να καταλάβει.”

Πριν λίγες μέρες η Αλίκη Κατσαβού ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, πως ο μικρός Φοίβος ήταν άρρωστος και η αγωνία της ήταν μεγάλη καθώς δυσκολευόταν να πάρει το αντιπυρετικό του.

Κώστας Βουτσάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Τι συμβαίνει

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς βρίσκεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα! Διαβάστε τι συμβαίνει με την υγεία του. Πιο συγκεκριμένα, και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ελα Χαμογέλα» του OPEN TV ο ίδιος εισήχθη πριν λίγο στο νοσοκομείο

Ο ίδιος, είναι στο νοσοκομείο «Αττικόν» με λοίμωξη αναπνευστικού. Υπενθυμίζεται ότι ο 88χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Ποιος είναι ο Κώστας Βουτσάς - Το βιογραφικό του

Ο Κώστας Βουτσάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1931 και σε μικρή ηλικία μετακόμισε με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη. Προέρχεται από φτωχή οικογένεια και από μικρή ηλικία έκανε μικροδουλειές για να τους βοηθήσει οικονομικά.

Ο ηθοποιός έχει χάσει έναν μεγαλύτερο αδελφό που είχε το όνομα Κώστας, από δάγκειο πυρετό, μια μόλυνση που εξαπλώνεται μέσω των κουνουπιών.

Και έτσι πήρε το όνομα του μεγαλύτερου αδερφού του. Ωστόσο για να πορευθεί καλλιτεχνικά χρειάστηκε να βρει ένα άλλο επώνυμο, προτού αρχίσει την καριέρα του στον κινηματογράφο.

Το πραγματικό όνομα του Κώστα Βουτσά είναι Σαββόπουλος. Το «Βουτσάς» επικράτησε από τον παππού του που έφτιαχνε βαρέλια και τα βαρέλια παλαιότερα τα έλεγαν «βουτσιά».

Στην αρχή της καριέρας του, ένας θιασάρχης του είχε προτείνει να το αλλάξει σε «Βέσελης», αλλά αρνήθηκε.

Κατά την περίοδο του εμφυλίου ήταν οργανωμένος στα “Αετόπουλα” της αριστεράς και μοίραζε προκηρύξεις.

Μετά την γερμανική κατοχή και την λήξη του πολέμου ασχολήθηκε με τον αθλητισμό ως αθλητής ταχύτητας.

Όταν ο προπονητής του τον έστειλε σε μια κατασκήνωση στην Μηχανιώνα για πρετοιμασία, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την ηθοποιία. Στον ίδιο χώρο έκαναν πρόβες για το θεατρικό της κατασκήνωσης.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1953 και αρχικά έλαβε μέρος σε παραστάσεις περιπλανώμενων θιάσων.

Όταν έκλεισε τα εικοσιένα αποφασίζει να εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη και να έρθει στην Αθήνα, ελπίζοντας ότι θα έχει καλύτερη τύχη.

Φθάνοντας στην Αθήνα δίνει εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα άσκησης επαγγέλματος του ηθοποιού.