Όσκαρ 2020: Η εμφάνιση - έκπληξη του Έμινεμ που ξεσήκωσε τους πάντες!

Κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα!

Όσκαρ 2020: Η εμφάνιση - έκπληξη του Έμινεμ που ξεσήκωσε τους πάντες!

Ο Έμινεμ πρόσφερε μια εκπληκτική βραδιά σε όσους βρέθηκαν στα Όσκαρ 2020 καθώς ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε μερικά από τα πιο γνωστά του κομμάτια.

Ο Έμινεμ "πλημμύρισε" την σκηνή με την παρουσία του, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που σηκώθηκαν από την θέση τους για τον χειροκροτήσουν, ανάμεσά τους και ο Μπράντ Πιτ, αλλά και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο! Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά μέσα στην βραδιά που το κοινό σηκώθηκε για να χειροκροτήσει.

Μια ακόμα ξεχωριστή στιγμή των όσκαρ ήταν όταν ο Μπραντ Πιτ παρέλαβε το βραβείο του!

Ο γνωστός ράπερ ερμήνευσε το Loose yourself, που αποτελεί κομμάτι της ταινίας 8 Miles είχε οποία το 2003 είχε κερδίσει χρυσό αγαλματίδιο.

Όταν ο Έμινεμ δεν πήγε στα... 'Όσκαρ

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι τότε ο Έμινεμ δεν είχε βρεθεί στην απονομή βραβείων ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχε ακουστεί το παραμικρό για την εμφάνισή του ράπερ στα φετινά βραβεία Όσκαρ!

Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις του κοινού!

Ποιος είναι ο Έμινεμ:

O Marshall Mathers (17 Οκτωβρίου 1972), πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Eminem, είναι Αμερικανός ράπερ. Έχει βραβευτεί με πολλαπλά Γκράμι για την πολυδιάστατη δράση του στην αμερικανική σόουμπιζ ως ράπερ, παραγωγός μουσικής και περιστασιακός ηθοποιός.

Ανακαλύφθηκε από τον ράπερ και παραγωγό Dr.Dre και υπέγραψε με την εταιρία του,Interscope records. Μέχρι σήμερα, έχει πουλήσει πάνω από 170 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών μεταξύ των καλλιτεχνών ραπ