Ο γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου με την Marie Chantal πήραν νέο σπίτι - Κάνει 15.000.000 ευρώ

Φωτογραφίες από την υπέρτατη χλιδή!

Ο γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου με την Marie Chantal πήραν νέο σπίτι - Κάνει 15.000.000 ευρώ

Ο γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου με την Marie Chantal πήραν νέο σπίτι και τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό! Είναι γεμάτο στη χλιδή και κάνει 15.000.000! Θα πάθετε σοκ με τις φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της επικαιρότητας!

Όπως αναφέρει η New York Post, το ακίνητο στο 385 Great Plains Road, είχε αρχική τιμή αγοράς του 2009 τα 27.000.000 δολάρια. Το 2012 έπεσε στα 25 εκατομμύρια, το 2017 στα 19 εκατομμύρια και το 2018 ανέβηκε στα 22 εκατομμύρια δολάρια. Τελικά πωλήθηκε όμως στα 16.500.000 δολάρια (15 εκατομμύρια ευρώ).

Το ακίνητο 1.208 τμ αν και τώρα πια ανήκει στο βασιλικό ζεύγος, άργησε να πωληθεί, μιας και είχαν υπάρξει άπειρες προσπάθειες πώλησης χωρίς κάποιο κέρδος.

Βασιλιά Κωνσταντίνος Marie Chantal 15.000.000
Βασιλιά Κωνσταντίνος Marie Chantal
Βασιλιά Κωνσταντίνος Marie Chantal έπαυλη
Βασιλιά Κωνσταντίνος Marie Chantal σπίτι

Εσείς ωστόσο είχατε δει τον "γαλαζοαίματο" δέντρο! Θα το ζήλευε μέχρι και η Ελισάβετ! Έγινε "πανικός" μαζί του!

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το έριξε έξω στις Σπέτσες! Χαλαρός με κρασάκια σε εστιατόριο!

Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος το έριξε έξω στις Σπέτσες! Χαλαρός με κρασάκια σε εστιατόριο σε φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Αν και πριν λίγο καιρό πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του, ο ίδιος είναι και πάλι καλά. Φυσικά, έχει πάντα στο πλευρό του την σύζυγό του, Άννα Μαρία, αλλά και όλη του την οικογένεια, που δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του!

Ο ίδιος, απολαμβάνει ξέγνοιαστος τις ομορφιές τους νησιού των Σπετσών. Εκεί βρέθηκε επίσης και ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους. Ο φωτογραφικός φακός της Espresso, μάλιστα, τον «τσάκωσε» να πίνει κρασάκια! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το έριξε έξω στις Σπέτσες! Χαλαρός με κρασάκια σε εστιατόριο!

Τέως Βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το φιλί στο αναπηρικό αμαξίδιο!

Ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο! Η φωτογραφία ντοκουμέντο από το φιλί!

Ο ίδιος, απαθανατίστηκε από τον φακό μαζί με τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας, δηλαδή τον Βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο, τη σύζυγό του Μάξιμα Σορεγιέτα Σέρουτι και τις τρεις κόρες τους Αικατερίνη-Αμαλία, Αλεξία και Αριάδνη.

Το βράδυ της Ανάστασης ο Κωνσταντίνος, η Άννα Μαρία και οι φίλοι τους πήγαν στην εκκλησία και εκεί μαζί με πλήθος κόσμου παρακολούθησαν τη λειτουργία και πήραν το αναστάσιμο φως.

Ο τέως που σε λίγες ημέρες κλείνει τα 79 του χρόνια αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και πλέον κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με το φιλί που αντάλλαξε με γυναίκα που τον αναγνώρισε!

Ο τέως Βασιλιάς ΚωνσταντίνοςΟ τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος