Τάσος Χαλκιάς: Γνωρίζατε την ηλικία του ηθοποιού; Θα μείνετε "κάγκελο"!

Θα πάθετε πλάκα!

Τάσος Χαλκιάς: Γνωρίζατε την ηλικία του ηθοποιού; Θα μείνετε

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι πασίγνωστος ηθοποιός και πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε και στις Άγριες Μέλισσες. Γνωρίζατε όμως την ηλικία του; Μόλις την μάθετε σίγουρα θα μείνετε "κάγκελο" αφου δεν του φαίνεται με τίποτα το πόσο χρονών είναι.

Ο ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Έγκλημα στο Orient express» μίλησε για τα πάντα.

Ο Τάσος Χαλκιάς μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία του και πάθαμε πλάκα.«Σε λίγες ημέρες θα κλείσω τα 68», είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε αν η ηλικία που γράφει το διαδίκτυο είναι η αληθινή. Εντωμεταξύ αν δεν έχετε δει την σύζυγο του πρέπει να την δείτε

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

Αποκλειστικό: Ο Τάσος Χαλκιάς ως Μάρκος Σεβαστός στις «Άγριες Μέλισσες»!

Αποκλειστικό! Στην ήδη πολύ πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», θα κάνει την εμφάνιση του, προσεχώς και ο Τάσος Χαλκιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός λέγεται πως θα υποδυθεί τον πατέρα των Δούκα (Λεωνίδας Κακούρης) και Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος) Σεβαστού.

Τηλεθέαση prime time: Οι Άγριες Μέλισσες «τσίμπησαν» τον ανταγωνισμό! Σαρωτικά νούμερα...

Καθώς όμως όπως έχει ήδη φανεί από το σενάριο, ο ήρωας αυτός δεν βρίσκεται εν ζωή, θα τον απολάυσουμε σε ένα φλας μπακ και μάλιστα από το κρεβάτι του πόνου, λίγο πριν πεθάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάρκος όπως θα λέγεται ο μπαμπάς Σεβαστός, θα ξεδιαλύνει το πως έγινε το μοίρασμα της περιουσίας.

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Μάρκος Σεβαστός στις «Άγριες Μέλισσες»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ