Λιώσαμε! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Λίγο πριν γεννήσει!

Λιώσαμε! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Λιώσαμε με την ανάρτηση γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγους μόνο μήνες πριν γεννήσει. Η ίδια είναι πιο όμορφη από ποτέ και η χαρά δεν κρύβεται στο πρόσωπο της καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που περνάει μια από τις πιο ωραίες φάσεις της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα θα γίνει για πρώτη φορά μαμά..Στο μεταξύ τα μάθατε για τον Έλληνα τραγουδιστή που πριν από λίγο καιρό έγινε κι αυτός πατέρας;

Αυτό το διάστημα την απολαμβάνουμε μέσα από την επιτυχημένη, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ έχει κάνει και μια γκριμάτσα.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Γνωστή Ελληνίδα μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και "λιώνει" καρδιές!

H Νίκη Θωμοπούλου, περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά, με τρυφερό ποστ! Αυτή είναι η ανάρτηση από την εγκυμοσύνης της που "λιώνει" καρδιές!

Αυτή και ο Γιάννης Μαρακάκης,θα κρατούν τον καρπό του έρωτά τους, το οποίο θα είναι κοριτσάκι, πολύ σύντομα και οι δυο τους δεν μπορούν να περιμένουν άλλο!

Πρόσφατα μάλιστα η ίδια ως λάτρης των social media, αποφάσισε να δείξει στους θαυμαστές της μια φωτογραφία από την ώρα του υπερηχογραφήματος.

Χαρακτηριστικά έγραψε, «Girls, μην ξεχνάτε την καθιερωμένη επίσκεψη στο γυναικολόγο σας! Βρείτε κάποιον που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, και ιδανικά να είστε μαζί και στην περίοδο της εγκυμοσύνης σας! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου! Όπως εγώ με τον γιατρό μου που βγάζει και τις πιο τέλειες φώτος και τη μαία μου που με βοηθάει να είμαι η πιο cool mammy ever!»

Δείτε μάλιστα, και την πρώτη φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλιά!