MasterChef: Ο Κουτσόπουλος έδωσε την ποδιά αλλά με ένα μεγάλο..."αν"!

Ποιος την πήρε;

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος έδωσε την ποδιά αλλά με ένα μεγάλο...

Η δεύτερη φάση των Bootcamps στο MasterChef σήμερα και οι παίκτες διαγωνίζονται για να περάσουν! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε την πρώτη του ποδιά για σήμερα αλλά ο κριτής την έδωσε με ένα μεγάλο "αν". Ποιο ήταν αυτό;

Το πιάτο που ετοίμασε δεν εντυπωσίασε τους κριτές, ωστόσο ήταν αρκετά νόστιμο.Αυτό που προβλημάτισε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι η συμπεριφορά της.Στα προηγούμενα bootcamps ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

Ο λόγος για τη Γιώτα με το ουζερί από τον Βόλο που έφτιαξε ένα νόστιμο κοτόπουλο, χωρίς όμως να κάνει μια διαφορετική πρόταση.

«Να ακούς συμβουλές ξέρεις;» τη ρώτησε ο σεφ, με την παίκτρια να απαντάει: «Πάντως έχω πολλή θέληση να μάθω καινούργια πράγματα…» και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σχολιάζει «Δεν έχει θέληση όμως να ακούς!».

Με ένα «αν» ο κριτής της είπε: «Θα μου τα βγάλεις τα συκώτια εσύ, το ξέρω… αλλά τι να κάνω που μαγειρεύεις νόστιμα! Θα πρέπει να μάθεις να ακούς…».

MasterChef: Παίκτης παραλίγο να... κάψει την κουζίνα! Ο Ιωαννίδης σε ρόλο πυροσβέστη!

Απίστευτο είναι το σκηνικό που συνέβη στο MasterChef με έναν παίκτη που παραλίγο να κάψει την κουζίνα με αποτέλεσμα ο Ιωαννίδης να πάρει τον ρόλο του... πυροσβέστη! Ευτυχώς η φωτιά έσβησε και δεν είχαμε ατυχήματα στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Παναγιώτης παραλίγο να βάλει φωτιά αλλά, ευτυχώς εκείνη τη στιγμή από πίσω βρισκόταν ο Πάνος Ιωαννίδης που καπάκωσε το τηγάνι με έναν δίσκο κι έτσι η φωτιά έσβησε.Στα προηγούμενα bootcamps ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

«Ένα σπίτι καίγεται» σχολίασε ο διαγωνιζόμενος, εμπνευσμένος από την Νατάσα Θεοδωρίδου. «Μόνο η μουσική έλειπε» είπε στην κάμερα ο νεαρός μάγειρας.

MasterChef

MasterChef υποψηφιοι

MasterChef star