MasterChef: Η συγκίνηση του Κοντιζά για την αλλαγή καριέρας και η προσωπική του εξομολόγηση!

Τι είπε ο κριτής;

MasterChef: Η συγκίνηση του Κοντιζά για την αλλαγή καριέρας και η προσωπική του εξομολόγηση!

Ο Κοντιζάς συγκινήθηκε στα σημερινά bootcamp του MasterChef καθώς ήρθε αντιμέτωπος με δυο διαγωνιζόμενους που ήθελαν να αλλάξουν καριέρα όπως ακριβώς έκανε και εκείνος ακούγοντας την καρδιά του πριν από μερικά χρόνια.

Ο κριτής ήρθε αντιμέτωπος με δυο παίκτες που έπρεπε να αλλάξουν καριέρα και να θυσιάσουν όσα είχαν μέχρι τώρα για την μαγειρική.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς θυμήθηκε την δική του περιπέτεια και μίλησε για αυτή. «Έκανα κι εγώ στροφή κάποτε, σε τράπεζα δούλευα και τώρα είμαι εδώ. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει, δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις το δρόμος σου γιατί μετά δεν τον ονομάζεις δουλειά, είναι αυτό για το οποίο έχεις γεννηθεί», είπε μεταξύ άλλων.

Τελικά έδωσε την ποδιά στην Κατερίνα που είναι κομμώτρια στην Γερμανία.

Στα προηγούμενα bootcamps ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος έδωσε την ποδιά αλλά με ένα μεγάλο..."αν"!

Η δεύτερη φάση των Bootcamps στο MasterChef σήμερα και οι παίκτες διαγωνίζονται για να περάσουν! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε την πρώτη του ποδιά για σήμερα αλλά ο κριτής την έδωσε με ένα μεγάλο "αν". Ποιο ήταν αυτό;

Το πιάτο που ετοίμασε δεν εντυπωσίασε τους κριτές, ωστόσο ήταν αρκετά νόστιμο.Αυτό που προβλημάτισε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι η συμπεριφορά της.Στα προηγούμενα bootcamps ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

Ο λόγος για τη Γιώτα με το ουζερί από τον Βόλο που έφτιαξε ένα νόστιμο κοτόπουλο, χωρίς όμως να κάνει μια διαφορετική πρόταση.

«Να ακούς συμβουλές ξέρεις;» τη ρώτησε ο σεφ, με την παίκτρια να απαντάει: «Πάντως έχω πολλή θέληση να μάθω καινούργια πράγματα…» και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σχολιάζει «Δεν έχει θέληση όμως να ακούς!».

Με ένα «αν» ο κριτής της είπε: «Θα μου τα βγάλεις τα συκώτια εσύ, το ξέρω… αλλά τι να κάνω που μαγειρεύεις νόστιμα! Θα πρέπει να μάθεις να ακούς…».