Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: Τα "έχωσε" στον Πάνο Ιωαννίδη γιατί δεν την πήρε στην ομάδα του!

Ποια την είπε στον κριτή;

MasterChef: Τα
News 10.02.2020 22:57

Η παίκτρια μπορεί να πέρασε στο σπίτι ωστόσο τα "έχωσε" στον Πάνο Ιωαννίδη γιατί δεν την πήρε στην ομάδα του στο MasterChef. Από ότι φάνηκε δεν έμεινε ικανοποιημένη με τον κριτή που της προσέφερε την είσοδο της μέσα στο σπίτι.

Η δεύτερη φάση των Bootcamps στο MasterChef σήμερα και οι παίκτες διαγωνίζονται για να περάσουν! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε την πρώτη του ποδιά για σήμερα αλλά ο κριτής την έδωσε με ένα μεγάλο "αν". Ποιο ήταν αυτό;

Ο λόγος για τη Γιώτα με το ουζερί από τον Βόλο που έφτιαξε ένα νόστιμο κοτόπουλο, χωρίς όμως να κάνει μια διαφορετική πρόταση.

Η παίκτρια που δίχασε τον Κουτσόπουλο αφού πήρε ποδιά την είπε στον Πάνο Ιωαννίδη που δεν την διάλεξε. «Γιατί είσαι ξεροκέφαλη» της απάντησε ο κριτής.

Στα προηγούμενα bootcamps ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

MasterChef: Η συγκίνηση του Κοντιζά για την αλλαγή καριέρας και η προσωπική του εξομολόγηση!

Ο Κοντιζάς συγκινήθηκε στα σημερινά bootcamp του MasterChef καθώς ήρθε αντιμέτωπος με δυο διαγωνιζόμενους που ήθελαν να αλλάξουν καριέρα όπως ακριβώς έκανε και εκείνος ακούγοντας την καρδιά του πριν από μερικά χρόνια.

Ο κριτής ήρθε αντιμέτωπος με δυο παίκτες που έπρεπε να αλλάξουν καριέρα και να θυσιάσουν όσα είχαν μέχρι τώρα για την μαγειρική.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς θυμήθηκε την δική του περιπέτεια και μίλησε για αυτή. «Έκανα κι εγώ στροφή κάποτε, σε τράπεζα δούλευα και τώρα είμαι εδώ. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει, δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις το δρόμος σου γιατί μετά δεν τον ονομάζεις δουλειά, είναι αυτό για το οποίο έχεις γεννηθεί», είπε μεταξύ άλλων.

Τελικά έδωσε την ποδιά στην Κατερίνα που είναι κομμώτρια στην Γερμανία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Master Chef 4: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που δεν περνάει! Spoiler μεγατόνων πριν την πρεμιέρα!

Master Chef: Η παίκτρια που πήγε στο διαγωνισμό με τη σύζυγό της! Ακομπλεξάριστη μίλησε για την προσωπική της ζωή!

Διαβάστε περισσότερα news Youweekly.gr

Share