Γιώργος Μαζωνάκης: Η νέα ανάρτηση του τραγουδιστή μετά το ατύχημα του!

Τι έγραψε;

Γιώργος Μαζωνάκης: Η νέα ανάρτηση του τραγουδιστή μετά το ατύχημα του!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγες μέρες μετά το ατύχημα που είχε στο χέρι του έκανε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία φαίνεται και το δεμένο του χέρι. Τι έγραψε ο τραγουδιστής στην φωτογραφία του;

O τραγουδιστής πριν λίγες ημέρες είχε ένα ατύχημα το οποίο τον κράτησε για λίγο πίσω από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις χωρίς να κάνει γνωστό όμως τι ακριβώς συνέβη.

Αυτή την φορά ο τραγουδιστής θέλησε με μια νέα του ανάρτηση να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για τα μηνύματα που του στέλνουν.

«Που να φτάσει ένα «συγκινούμαι» και ένα «ευχαριστώ». Με τόσα που διάβασα και τόσα που είδα μπορώ με σιγουριά να σας πω πως γέμισε η ψυχή μου ευγνωμοσύνη και ευλογία Κυρίου. Φίλοι μου, υποκλίνομαι μπροστά σας και σας χαιρετώ. ΜΑΖΩ.» έγραψε στην ανάρτηση του.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το δημόσιο "ευχαριστώ" μετά τον τραυματισμό του

O Γιώργος Μαζωνάκης έπειτα από τον ατύχημα που είχε θέλησε να ζητήσει ένα δημόσιο "ευχαριστώ"! Το μήνυμα μετά τον τραυματισμό του το έστειλε σε όλους όσους του ευχήθηκαν και ενδιαφέρθηκαν. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλύτερα αλλά χρειάζεται ξεκούραση!

Ως λάτρης των social media ο τραγουδιστής θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα σε όλες τις ευχές, κάτι που προκάλεσε τα σχόλια να πέσουν βροχή!

Χαρακτηριστικά είπε, «Σας ευχαριστώ για τις ατέλειωτες ευχές σας. Δυστυχώς δε μπορώ να επιστρέψω ακόμη στη σκηνή του Fever G».

Γιώργος Μαζωνάκης insta μήνυμα

Γιώργος Μαζωνάκης: Είπε "όχι" στο «Voice» και πάει στον ΑΝΤ1!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, έριξε "άκυρο" στο «The Voice» και πάει σε άλλο show στον ΑΝΤ1, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Τι και αν ειδήσεις και δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, τελικά δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

Η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη, αποκάλυψε στον αέρα του ΣΚΑΙ, πως ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν θα βρίσκεται στο «The voice», αλλά στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sound Familiar».

Μάλιστα, γίνονται συζητήσεις την θέση του να την πάρει η Τάμτα.