Η Κατερίνα Δαλάκα λάμπει μετά το Survivor - Viral η πόζα με Φιντιρίκο

Αν την δείτε θα καταλάβετε!

Η Κατερίνα Δαλάκα λάμπει μετά το Survivor - Viral η πόζα με Φιντιρίκο

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι γεγονός πως λάμπει μετά το Survivor και η πρόσφατη πόζα της με τον Φιντιρίκο έγινε viral! Αν την δείτε, θα καταλάβετε το γιατί.... Το ζευγάρι είναι ξεκάθαρα στα καλύτερά του και η Ρώμη τους πάει πολύ!

Η νικήτρια του Survivor πήγε ταξίδι με τον σύντροφό της και πόζαραν μαζί για μια φωτογραφία στο Instagram. Η σχετική ανάρτηση σάρωσε σε likes και σχόλια και το χαμόγελο του έρωτα δεν κρύβεται για την Κατερίνα.

Παρά τις φήμες χωρισμού που είχαν ακουστεί, εκείνη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι πιο δεμένοι από ποτέ και μάλιστα συχνά πυκνά κάνουν αποδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Οι δυο τους, βρέθηκαν στην Ρώμη, έβγαλαν φωτογραφία σε μεγάλο αξιοθέατο και η Κατερίνα Δαλάκα έκλεψε τις εντυπώσεις! Ιδού λοιπόν:

Μια ακόμα εμφάνιση και... πόζα με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο που είχε γίνει viral

Γεμάτα σημάδια τα πόδια της Κατερίνας Δαλάκα μετά το Survivor! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, πήγαν στην Athens Xclusive Designers Week, και παρακολούθησαν από τις πρώτες σειρές το fashion show της Kathy Heyndels.

Ο ίδιος, δεν ξεκόλλαγε από πάνω της και η Κατερίνα Δαλάκα τον κοίταγε και έλιωνε! Όμως, αν και η Κατερίνα Δαλάκα, ήταν συγκλονιστικά ντυμένοι, όλοι κοίταγαν τα πόδια της! Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες, τα πόδια της Κατερίνας Δαλάκα, είναι γεμάτα σημάδια από το Survivor, και μάλιστα τα εν λόγω χτυπήματα δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ! Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες με την ίδια και τον σύντροφό της:

Survivor: Ποια Κατερίνα Δαλάκα; Σε αυτό το πρόσωπο δίνουν 500.000 ευρώ για να μπει για δεύτερη φορά!

Η Κατερίνα Δαλάκα με σημάδια στα πόδια της μετά το SurvivorΔαλακα πόδια σημάδια SurvivorΚατερίνα Δαλάκα σύντροφος Κατερίνα Δαλάκα Φιντιρίκος Survivor