Μάνος Παπαγιάννης: Αποκαλύπτει τα πάντα για την δολοφονία στην καφετέριά του - "Πυροβόλησε 3 φορές"

Το συμβάν που τον "στιγμάτισε"!

Μάνος Παπαγιάννης: Αποκαλύπτει τα πάντα για την δολοφονία στην καφετέριά του -

"Πυροβόλησε 3 φορές και τον χτύπησε 10 με το όπλο!" Ο Μάνος Παπαγιάννης θυμάται και αποκαλύπτει τα πάντα για την δολοφονία στην καφετέριά του! Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για το συμβάν που τον στιγμάτισε!

Καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη ο ίδιος για τη δολοφονία θαμώνα μέσα στην καφετέρια που διατηρεί ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του, Αγγελική Δαλιάνη στο Περιστέρι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε για το βράδυ της Τετάρτης, 24/7/2019, “Μπήκε ένας άνθρωπος και σκότωσε έναν άλλον άνθρωπο. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε 10 φορές με το όπλο. Ήταν γεμάτο εκείνη την ώρα το μαγαζί. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, αφεντικό έλα γιατί έχει σκοτωθεί ένας άνθρωπος. Ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί γιατί νομίζω πως θα παρέμβαινα. Ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που κόλλησε το μυαλό μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα”.

Μάνος Παπαγιάννης: Συντετριμμένος και σοκαρισμένος με την δολοφονία στην καφετέρια του! (Βίντεο)

Συντετριμμένος και σοκαρισμένος ο Μάνος Παπαγιάννης με την δολοφονία στην καφετέρια του!

Νωρίς το βράδυ της τετάρτης στην καφετέρια που διαθέτει ο γνωστός ηθοποιός με την σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, συνέβη μια απίστευτη δολοφονία που έχει συγκλονίσει τους πάντες και ιδιαίτερα τους δυο ιδιοκτήτες.

Πριν λίγη ώρα ο δικηγόρος του ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και το «Καλοκαίρι #not» και είπε τα εξής:

«Ο κος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, πλην όμως, αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό, ήταν στο πλευρό των συνεργατών του, συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, δυστυχώς είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, αλλά όπως ξέρετε είναι μια καθημερινότητα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό».