Κώστας Βουτσάς: Ο γιος του, Άνθιμος Ανανιάδης συγκινεί με τα λόγια του - "Προσευχόμαστε να..."

Μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες και την υγεία του πατέρα του

Κώστας Βουτσάς: Ο γιος του, Άνθιμος Ανανιάδης συγκινεί με τα λόγια του -

"Προσευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά!" Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλάει για τον πατριό του Κώστα Βουτσά, και συγκινεί με τα λόγια του! Ο γνωστός ηθοποιός είναι συντετριμμένος με τα νέα της υγείας του αστέρα που στιγμάτισε τον κινηματογράφο!

Ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο ηθοποιός, ενώ οι δικοί του άνθρωποι και όλοι οι φανς στέλνουν το μήνυμα τους μέσα από αναρτήσεις για καλή ανάρρωση. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του και ο γιος του!

Χαρακτηριστικά, και σε απόσπασμα που ανέφεραν στο "Happy Day", ο ίδιος είπε, "Προσεύχομαι για τον Κώστα. Μαζί του είναι ενωμένες όλες του οι οικογένειες". Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τα όσα σχολίασαν.

Ο ηθοποιός ωστόσο παραμένει μέσα στη ΜΕΘ και μάλιστα η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού ήταν αυτή η οποία αποκάλυψη και την κατάσταση της υγείας του αφού νοσηλεύεται από το Σάββατο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την σχέση του Κώστα Βουτσά με τον Άνθιμο Ανανιάδη

Ο ηθοποιός σε ηλικία μόλις τριών ετών έπρεπε να ζήσει το διαζύγιο των γονιών του Τίμο Ανανιάδη και Εύη Καραγιάννη. Ωστόσο αυτό δεν τον πτόησε, μιας και βρήκε το καλύτερο παράδειγμα στον γνωστό ηθοποιό Κώστα Βουτσά.

Ο ίδιος μάλιστα έχει αναφερθεί τόσο στον βιολογικό του πατέρα, όσο και στην σχέση του με τον πατριό του, «Με τον πατέρα μου έχω τέλεια σχέση, με στηρίζει σε όλα. Είναι επιχειρηματίας και ασχολούνταν πάντα με την πολιτική, στην τοπική αυτοδιοίκηση στο νομό Πιερίας. Μπορεί να φαίνεται ότι λόγω του Βουτσά μεγάλωσα πλουσιοπάροχα, αλλά δεν είναι έτσι. Η μητέρα μου έκανε τα πάντα για να μεγαλώσω σωστά, να έχω τα σχολεία μου και να σπουδάσω. Εννοείται πως θα γινόμουν ηθοποιός ακόμα κι αν δεν υπήρχε στη ζωή μου ο Κώστας (σ.σ. Βουτσάς). Ήταν όμως ό,τι πιο σημαντικό να έχω αυτό τον άνθρωπο μέσα στο σπίτι μου για όσα χρόνια ζήσαμε μαζί. Ο Κώστας είναι σήμερα ο καλύτερός μου φίλος. Έζησα το θέατρο στα παρασκήνια, ήταν ένα σχολείο για εμένα η συνύπαρξη μαζί του».