Με συμπτώματα κατάθλιψης κορυφαίος ποδοσφαιριστής - "Είναι σαν θηρίο στο κλουβί"

Η ψυχολογία του είναι εύθραυστη...

Με συμπτώματα κατάθλιψης κορυφαίος ποδοσφαιριστής -

Δύσκολες ώρες περνά ο θρυλικός ποδοσφαιριστής Πελέ που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία του. Ο γιος του μίλησε για την υγεία του ποδοσφαιριστή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Tv Globo".

Να σημειώσουμε ότι ο Πελέ θα κλείσει σε λίγο τα 80 και το τελευταίο διάστημα έχει θέματα με το ισχίο του κάτι που τον κάνει να χρειάζεται βοήθημα για το περπάτημα. Ο ίδιος μάλιστα έχει εμφανιστεί δημόσια με αναπηρικό αμαξίδιο ενώ πέρυσι είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σπασμούς.

Τώρα η υγεία του φαίνεται να έχει επιδεινωθεί καθώς η κατάσταση με με το ισχίο του έχει επιδεινωθεί και ο ίδιος αναγκάζεται να είναι κλεισμένος στο σπίτι.

Πελέ

Ο γιος του Εντίνιο μίλησε για το πρόβλημα του θρυλικού ποδοσφαιριστή που περνά δύσκολες ώρες

"Σαν θηρίο στο κλουβί" ο Πελέ - Παρουσιάζει σημάδια κατάθλιψης

Ειδικότερα γιος του μιλώντας στο Tv Globo αναφέρθηκε στην ψυχολογία του πατέρα του η οποία έχει κλονιστεί καθώς δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Ο ίδιος την χαρακτήρισε "εύθραυστη" ενώ συγκίνησε η φράση του ότι σαν "θηρίο στο κλουβί".

"Η ψυχολογία του είναι αρκετά εύθραυστη. Έκανε μία επέμβαση αρθροπλασίας και η αποκατάσταση του δεν ήταν η κατάλληλη. Αυτό το πρόβλημα στην κίνηση του προκάλεσε ένα είδος κατάθλιψης. Σκεφτείτε το. Είναι ο Βασιλιάς. Πάντα ήταν μία επιβλητική φιγούρα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει φυσιολογικά. Είναι σαν θηρίο στο κλουβί" ήταν τα λόγια του Εντίνιο.

Λίγα λόγια για τον Πελέ

Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο (, 23 Οκτωβρίου 1940), γνωστός ως Πελέ είναι Βραζιλιάνος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής. Θεωρείται ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 20ού αιώνα από την FIFA και τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου και για πολλούς ο κορυφαίος όλων των εποχών.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ήταν για μεγάλη περίοδο ο καλύτερα αμειβόμενος αθλητής στον κόσμο. Γνωστός και ως ο "Βασιλιάς του Ποδοσφαίρου" κατέχει τους τίτλους "Ποδοσφαιριστής του Αιώνα" από τη FIFA, "Αθλητής του Αιώνα" από την Ολυμπιακή Επιτροπή και είναι μέλος του ποδοσφαιρικού Hall of Fame.