Η Αννίτα Πάνια φόρεσε μαύρα στο Νίκο Μουτσινά - Κοίταγαν όλοι το κόσμημα στο λαιμό της

Ήταν κατακόκκινο!

Η Αννίτα Πάνια φόρεσε μαύρα στο Νίκο Μουτσινά - Κοίταγαν όλοι το κόσμημα στο λαιμό της

Η Αννίτα Πάνια τήρησε την παράδοσή της και φόρεσε μαύρα στο Νίκο Μουτσινά. Όμως, κοίταγαν όλοι το κόσμημα στο λαιμό της μιας και ήταν φουλ ιδιαίτερο και εκκεντρικό. Αννίτα Πάνια είναι αυτή εξάλλου και δεν θα μπορούσε να μην κάνει την διαφορά με κάτι.

Η ίδια, βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και μίλησε για όλους και για όλα. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν ωστόσο οι δηλώσεις για τον γιο της, τον οποίο χαρακτήρισε «έρωτα της ζωής της». Όσο για το look; Η Αννίτα Πάνια δεν ξέφυγε ιδιαίτερα από τα συνηθισμένα μιας και φόρεσε από πάνω μέχρι κάτω μαύρα.

Το σύνολό της αποτελούνταν από μαύρη παντελόνα σε γραμμή καμπάνα και μπλουζάκι σε αέρινο στιλ. Το κόσμημα στο λαιμό της, σε έντονο κόκκινο χρώμα τράβηξε τα βλέμματα και το κοίταγαν όλοι. Άλλωστε, το κόκκινο είναι το πλέον αγαπημένο της χρώμα μετά το μαύρο, μιας και το είχε επιλέξει ως χρώμα για το φόρεμα γάμου της με το Νίκο Καρβέλα, όπως γράψαμε.

Η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ! Δείτε την σχετική ανάρτηση με την Αννίτα Πάνια στο Νίκο Μουτσινά:

Όλα όσα είπε η Αννίτα Πάνια για τον γιο της καλεσμένη στο Νίκο Μουτσινά

"Δεν ήθελα να κάνω παιδί! Με αυτόν τον άντρα το παιδί με διάλεξε!" λέει η Αννίτα Πάνια! Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την ίδια σε συνέντευξη κόλαφο! Τι έχει συμβεί;

Η Αννίτα Πάνια ρωτήθηκε από το Νίκο Μουτσινά για το πως είναι ως μητέρα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι με τον Νίκο Καρβέλα τής ξύπνησε το μητρικό ένστικτο και θέλησε να κάνει ένα παιδί.

«Είμαι τύπου τον λατρεύω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη και λατρεία και καψούρα για αυτόν. Ο γιος μου δε γουστάρει που είναι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί. Δεν θέλει να μιλάμε για αυτόν», είπε η Αννίτα Πάνια και συνέχισε μιλώντας για την ευτυχία να γνωρίσει τον Νίκο Καρβέλα: «Δοξάζω τον Θεό που έκανα το παιδί μου.

Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί γιατί με άλλον άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό. Δηλαδή δεν το είχα εγώ το μητρικό ένστικτο καθόλου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί. Με αυτόν τον τύπο… μάλλον με διάλεξε το παιδί, αυτό που λες».

Η ίδια συγκλόνισε μιλώντας και για τον θάνατο του πατέρα της...