Σοκ! Πέθανε γνωστός ηθοποιός - Ήταν μόλις 25 χρονών

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα

Σοκ! Πέθανε γνωστός ηθοποιός - Ήταν μόλις 25 χρονών

Την τελευταία του πνοή άφησε γνωστός ηθοποιός που πέθανε σε ηλικία μόλις 25 ετών βυθίζοντας στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μάλιστα είχε συμμετάσχει σε μερικές πολύ γνωστές ταινίες.

Θρήνος για τον χαμό του νεαρού ηθοποιού που πέθανε σε ηλικία 25 ετών. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η μητέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέφερε:

"Αντίο αγαπημένε μου γιε Ραφαέλ Κόλμαν, ακα Iggy Fox. Πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε, δουλεύοντας για τον πιο ευγενή σκοπό. Η οικογένειά του δεν μπορούσε να είναι πιο περήφανη. Ας γιορτάσουμε όσα κατόρθωσε στην σύντομη ζωή του και ας δοξάσουμε την κληρονομιά του".

Ποιος ήταν ο Ραφαέλ Κόλμαν;

Ο Ραφαέλ Κόλμαν είχε ασχοληθεί από μικρός με την υποκριτική και είχε χαρακτηριστεί "παιδί θαύμα" ενώ είχε συμμετάσχει σε γνωστές ταινίες όπως Nanny Macphee, Επαφή τέταρτου τύπου κ.α

Για να μην ξεχνάμε και τα εγχώρια ας σημειωθεί ότι πέθανε και γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος με την είδηση να βυθίζει στο πένθος τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ραφαέλ Κόλμαν πέθανε

Σοκ με θάνατο γνωστού ηθοποιού - Πέθανε ο Γιουτζίν Ρέινολντς Μπλούμενταλ

Σοκ ήρθε πριν από μερικές ημέρες και με την είδηση θανάτου ενός ακόμα γνωστού ηθοποιού που έχει βραβευτεί μάλιστα με βραβείο Εmmy για το Mash.

Ειδικότερα ο ηθοποιός ήταν έξι φορές βραβευμένος με Emmy, ενώ παράλληλα ήταν γνωστός ως ένας από τους δημιουργούς της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «MASH» και του σίριαλ «Lou Grant»!

Ο λόγος για τον Γιουτζίν Ρέινολντς Μπλούμενταλ, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή στα 96 του χρόνια από γηρατειά, σκορπίζοντας θλίψη σε γνωστούς και θαυμαστές του.

undefined