Τα "πήρε" ο Ζουγανέλης με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο - "Είναι γελοίο"

Πήρε θέση για το σχόλιο που έκανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός

Τα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης πήρε θέση αναφορικά με το σχόλιο που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ειδικότερα ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε στον ραδιοφωνικό παραγωγό που είχε χαρακτηρίσει την Ελεονώρα Ζουγανέλη "υπερεκτιμημένη"!

Όπως υπογράμμισε λυπάται πολύ για αυτό ενώ χαρακτήρισε "γελοίο" το σχόλιο του Γιαννόπουλου. Ο Ζουγανέλης και η κόρη του διατηρούν μια όμορφη σχέση. Έτσι λογικό ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης να μην πάρει και τόσο καλά το σχόλιο του Γιαννόπουλου και να απαντήσει πάνω σε αυτό τα εξής:

“Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια, είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Όσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο, έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας.

Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας. Να σεβαστούν περισσότερο γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις”.

Δείτε ακόμα όσα είχε πει ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Γιατί μπορεί να τα "πάρει" ο Γιάννης Ζουγανέλης με την Ελεονώρα - Δεν θα το πιστεύετε

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τσακώνεται συνέχεια με τον πατέρα της! Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το ανακοίνωσε η ίδια και μας άφησε άφωνους!

Μπορεί οι δυο τους να έχουν την κλασσική αγάπη κόρης - πατέρα, ωστόσο αυτό συνεπάγεται και τσακωμούς! Για τους οποίους κιόλας μίλησε η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της!

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο άνθρωπος που την έκανε να κλάψει! Τι συνέβη;

«Για τα όχι που λέω. "Μα γιατί, βρε παιδί μου, δεν το χαίρεσαι όλο αυτό;" μου λέει. Αλήθεια το χαίρομαι, αλλά χρειάζομαι τον χρόνο μου επειδή ξέρω ότι αυτή η δουλειά είναι τόσο γοητευτική που αν λέω ναι, θα πα­ρασυρθώ να κάνω τα πάντα - κι εγώ θέλω να αντέξω στον χρόνο. Και ο μόνος τρόπος για να αντέξεις στον χρόνο είναι να πηγαίνεις λίγο πιο αργά από εκείνον. Να μην πηγαίνεις με τη φόρα που έρχεται αυτός».