Μαύρο στον Alpha

Τι γίνεται με το κανάλι;

Μαύρο στον Alpha

Μαύρο έπεσε στον Alpha και όλοι όσοι έβλεπαν έμειναν "παγωτό"! Τι συνέβη ακριβώς στο μεγάλο σταθμό; Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης χάθηκε το σήμα από τις οθόνες μας!

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα το κανάλι, είδαν ξαφνικά μπροστά τους μαύρο ή χρωματιστές μπάρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία είναι ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στη ροή προγράμματος.

Κατά τις 12:22 έγινε μια προσπάθεια επιστροφής του σήματος, ωστόσο, λίγο αργότερα έπεσε πάλι μαύρο.

ALPHA: Αλλαγή δεδομένων! Μεταφέρουν σε άλλη μέρα πασίγνωστη εκπομπή για να την σώσουν από τα χαμηλά νούμερα!

Ένα αποκλειστικό "βόμβα" ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr για την αλλαγή δεδομένων που πρόκειται να υπάρξει στο πρόγραμμα του ALPHA! Σύμφωνα με όσα έμαθα και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, τα χαμηλά νούμερα έκαναν τους ιθύνοντες να δεινοπαθήσουν και πήραν την απόφαση να μεταφέρουν σε άλλη ημέρα πασίγνωστη εκπομπή μπας και... σωθεί τίποτα!

Η συγκεκριμένη εκπομπή βρίσκεται στον αέρα του σταθμού για τρίτη χρονιά κι ενώ όλοι πίστευαν πως θα φέρει για ακόμα μια σεζόν νούμερα κάτι... πάει λάθος και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες! Γι αυτό είπαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια της και να κάνουν μια ανανέωση στο πρόγραμμά τους!

Ποια εκπομπή του ALPHA μεταφέρουν σε άλλη ημέρα για να την σώσουν από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Αναφέρομαι, φυσικά, στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και στην Ελεονώρα Μελέτη που βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ είναι μια πάρα πολύ δυνατή παρουσιάστρια έρχεται αντιμέτωπη εδώ και αρκετό καιρό με πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης καθώς απέναντί της βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το "The 2night show" στον ΑΝΤ1 που βάζει "φωτιά" στα κοντέρ της AGB.

Έτσι, για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό, οι υπεύθυνοι του ALPHA πήραν την απόφαση να αλλάξουν ημέρα προβολής την Ελεονώρα Μελέτη μεταφέροντάς την από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα σε Δευτέρα και Τρίτη αντί για Τρίτη και Τετάρτη που παιζόταν. Η ώρα προβολής θα παραμείνει ως έχει, 00:00 ακριβώς!

Αυτό σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται καμία ημέρα της εβδομάδας απέναντι από τον Γρηγόρη και τα νούμερά του!

Για να δούμε... θα πάρει ανάσα ή... τσάμπα η αλλαγή;

TAGS