Στα "μαχαίρια" Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βίκυ Καγιά - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Με το GNTM τι θα γίνει;

Στα

Η Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν και ιδιαίτερα καλά τον τελευταίο καιρό με τις "γλώσσες να κάνουν λόγο για κόντρα που καλά κρατεί!

Μπορεί οι δύο τους να συνεργάστηκαν και στους δύο κύκλους του GNTM ωστόσο αυτό ίσως να μην συνεχιστεί καθώς πληροφορίες θέλουν εκτός του ριάλιτι μόδας τόσο το όμορφο μοντέλο όσο και την Χριστοπούλου που είναι πλέον στο My Style Rocks.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε μια περίοδο μάλλον... ψυχρή καθώς η Καγιά ανέλαβε την παρουσίαση των Madwalk τα οποία πέρυσι είχε παρουσιάσει η Παπαγεωργίου η οποία φαίνεται να περνά μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της στο πλευρό του Snik.

Έτσι όλα δείχνουν ότι η κόντρα μεταξύ τους φουντώνει....

Η αδιανόητη τηλεοπτική αλλαγή με την Ηλιάνα Παγεωργίου - Δεν ήταν στα γενέθλια η Βίκυ Καγιά

Ρεπορτάζ βόμβα που θέλει την Δούκισσα Νομικού να επιστρέφει στην τηλεόραση ξανά μόλις κυκλοφόρησε! Η αδιανόητη αλλαγή πλεύσης, έχει να κάνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και με την δική της μετακίνηση αλλού, αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Μίχας στο ethnos.gr, η Δούκισσα Νομικού ενδέχεται να την αντικαταστήσει στη νέα σεζόν του GNTM, αν βέβαια εκείνη πάει προς... ΣΚΑΙ μεριά! Ήδη άλλωστε, η Έλενα Χριστοπούλου έχει μετακομίσει στα πλατό του My Style Rocks.

Στο STAR λοιπόν, για να είναι προετοιμασμένοι, ψάχνουν την πιο κατάλληλη για να κάτσει στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αλλά δεν θα φέρει και μεγάλη αλλαγή στα νούμερα τηλεθέασης, Κοινώς, θέλουν ένα πρόσωπο που πουλάει. Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί και το όνομά της, ακούγεται έντονα. Να σημειώσουμε ότι στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται και πως η Ηλιάνα έχει άτυπη κόντρα με την Βίκυ Καγιά.

Πάντως η αλήθεια είναι πως η Βίκυ Καγιά δεν ήταν καλεσμένη στα γενέθλια της, από το οποίο σας έχουμε δώσει άπειρο φωτογραφικό υλικό όπως και βίντεο που συζητήθηκε πολύ, μιας και ακούστηκε πως είναι έγκυος. Σε κάθε περίπτωση, μόνο ο χρόνος θα δείξει!