MasterChef: Spoiler - Αυτό είναι το πρώτο πρόσωπο που θα φύγει από το σπίτι

Ποιος θα μας χαιρετήσει;

MasterChef: Spoiler - Αυτό είναι το πρώτο πρόσωπο που θα φύγει από το σπίτι

Το MasterChef αποτελεί "καυτό" κομμάτι της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή, με τα spoiler να πέφτουν "φωτιά", καθώς βγήκε ήδη στη φόρα το πρώτο πρόσωπο που θα φύγει από το σπίτι! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι!

Σύμφωνα με το Open Beyond, αυτή που θα αποχωρήσει από το πρώτο επεισόδιο, αποχωρεί η "γλωσσοκοπάνα" Γιώτα, που έχει τσιπουράδικο στον Βόλο.

Η ίδια εξάλλου, με το ζόρι μπήκε στο σπίτι, μιας και οι κριτές της είπαν πως πρέπει να δίνει περισσότερη βάση.

«Να ακούς συμβουλές ξέρεις;» τη ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με την παίκτρια να απαντάει: «Πάντως έχω πολλή θέληση να μάθω καινούργια πράγματα…».

«Δεν έχει θέληση όμως να ακούς. Θα μου τα βγάλεις τα συκώτια εσύ, το ξέρω, αλλά τι να κάνω που μαγειρεύεις νόστιμα! Θα πρέπει να μάθεις να ακούς!». Κάπως έτσι η παίκτρια κατάφερε να μπει στο σπίτι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που είναι πανέτοιμοι να κατακτήσουν τον μεγάλο τίτλο.

MasterChef: Spoiler alert! - Πόσα παίρνουν οι επίδοξοι σεφ

Το MasterChef έχει ξεκινήσει με τους επίδοξους σεφ να κονταροχτυπιούνται προσπαθώντας να εξασφαλίσουν μια θέση στην εκπομπή. Η καλύτερα μια.. ποδιά!

Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν οι τηλεθεατές θα απολαύσουν το νέο επεισόδιο του MasterChef, το σπίτι του οποίου αναμένεται φέτος να υποδεχτεί 24 παίκτες.

Μάλιστα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είδαμε και ένα μικρό spoiler! Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν οι Ηλίας Ηλιόπουλος, Ηλία Καζιόλη, John Leveriano, Μαριάννα Πουλμέντη και Θεοχάρης Βιγκλάκης θα είναι από τους παίκτες που θα πάρουν την ποδιά στο σημερινό επεισόδιο!.

Δείτε και τους 8 παίκτες που κατόρθωσαν να μπουν στο σπίτι του MasterChef!

Οι μισθοί των... σεφ - "Spoiler" το πόσα παίρνουν οι παίκτες του MasterChef!

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιο λόγος έγινε και για τα λεφτά που παίρνουν οι παίκτες μέσα στο σπίτι.

Να σημειωθεί ότι οι επίδοξοι σεφ πληρώνονται όσο είναι στο ριάλιτι μαγειρικής με το ποσό να ανέρχεται στα 300 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής! Δεν είναι και άσχημα. Εσείς τι λέτε;