Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέβασε βίντεο από το Λονδίνο - Περιμέναμε να δούμε τον Θοδωρή Μαραντίνη

Οι στιγμές που πέρασε με την οικογένειά της στο εξωτερικό!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέβασε βίντεο από το Λονδίνο - Περιμέναμε να δούμε τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στο Λονδίνο και ανέβασε βίντεο από την πόλη! Αυτό που περιμέναμε να δούμε ήταν τον Θοδωρή Μαραντίνη δίπλα της μιας και το πρώην ζευγάρι ήταν εκεί μαζί με τα παιδιά του. Εξάλλου μετά το διαζύγιο, οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, μπορεί να χώρισαν ως ζευγάρι, παραμένουν όμως γονείς δύο υπέροχων παιδιών. Να τονίσουμε ότι η Σίσσυ πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία και με τον μεγάλο της γιο που είναι η αδυναμία του Θοδωρή, όπως έχουμε γράψει.

Φυσικά, η Σίσσυ Χρηστίδου εκτός από την δική της εκπομπή στο Open tv έχει και το κανάλι της στο Youtube-το μεγαλοκάναλο όπως το λέει με χιούμορ. Στο εν λόγω κανάλι λοιπόν, ανέβασε βίντεο όπου κάνει τα ψώνια της σε μια από τις δημοφιλέστερες αγορές της πόλης. Εκεί περιμέναμε εκτός από βιτρίνες να δούμε και τον Θοδωρή Μαραντίνη αλλά... δεν μας έκανε την χάρη! Ιδού λοιπόν το βίντεο με τις αγορές της:

Σε ταξίδι μαζί ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου - Δείτε φωτογραφίες τους

Μια έκπληξη επιφύλασσαν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου στους followers τους αφού κάποιες φωτογραφίες τους αποκάλυψαν ότι βρίσκονται μαζί σε ταξίδι και μάλιστα στο εξωτερικό. Εσείς το είχατε πάρει χαμπάρι;

Το ζευγάρι πριν από αρκετούς μήνες αποφάσισε μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και μάλιστα όλοι θυμόμαστε την ανακοίνωση που έκαναν ξαφνικά στα social media ένα βράδυ. Ωστόσο και οι δυο έχουν δηλώσει άπειρες φορές πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και πως ο ένας αγαπά υπερβολικά πολύ τον άλλον και θα κάνουν τα πάντα για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά τους και για να μην τους επηρεάσει αυτός ο χωρισμός. Κι όπως φαίνεται τηρούν τα λόγια τους στο έπακρο.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που από τότε που χώρισαν ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί με τα παιδιά τους σε εξόδους και φαίνονται πραγματικά ευτυχισμένοι.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, βρίσκονται πάλι μαζί σε μια ψυχαγωγική εκδρομή με τα παιδιά τους στο μαγευτικό Λονδίνο.

Και οι δυο τους πόσταραν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες από την ακριβώς ίδια τοποθεσία, "London Eye", αλλά όχι κοινές. Σε καμία δεν βρίσκονται μαζί, ωστόσο είναι γεγονός πως ο ένας απαθανατίζει τον άλλον με την κάμερά του.

Και οι δυο φαίνεται να ευχαριστιούνται την μίνι αυτή απόδραση με τα παιδιά τους.

Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου στο instagram:

Η φωτογραφία του Θοδωρή Μαραντίνη στο instagram: