Η Αλεξανδράκη από το My Style Rocks αντέγραψε την Φαίη Σκορδά - Πήρε σχεδόν 1 στο παιχνίδι!

Η κριτική επιτροπή δεν είδε με καλό μάτι την εμφάνισή της!

Η Αλεξανδράκη από το My Style Rocks αντέγραψε την Φαίη Σκορδά - Πήρε σχεδόν 1 στο παιχνίδι!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη "ντύθηκε"... Φαίη Σκορδά στο χθεσινό επεισόδιο (10/2) του My Style Rocks με την παρουσιάστρια να προβάλει όπως είναι φυσικό σχετικά πλάνα στην εκπομπή της "Πρωινό" "δίνοντας" το μοντέλο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ντύθηκε στα λευκά στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks αντιγράφοντας ένα λουκ που είχε φορέσει η Φαίη Σκορδά πέρυσι.

Πρόκειται για μια λευκή φούστα με λευκό πανωφόρι, μπλουζάκι και μπότες με την κριτική επιτροπή του My Style Rocks να σχολιάζει μεν πιο θετικά την εμφάνιση του μοντέλου που δεν συγκέντρωσε ωστόσο και πολύ υψηλή βαθμολογία.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που σε προηγούμενο επεισόδιο έκανε μια κίνηση - έκπληξη που ξάφνιασε τις συμπαίκτριές της, φόρεσε το ίδιο σύνολο που είχε βάλει και η Σκορδά αλλάζοντας μόνο παπούτσια και αξεσουάρ, με το μοντέλο να διαλέγει μια λευκή στέκα για να κοσμήσει το κεφάλι της.

Μάλιστα η Σκορδά είπε ακόμα ότι είχε επικοινωνία με την Αλεξανδράκη στο Instagram. Η παρουσιάστρια μάλιστα καθώς είχε φορέσει το ίδιο ρούχο όπως ήταν λογικό ρώτησε τι βαθμό πήρε το μελαχρινό μοντέλο, ωστόσο αυτό που άκουσε δεν ήταν και πολύ θετικό καθώς η βαθμολογία της κυμάνθηκε κοντά στο...1!

Τώρα μένει να δούμε αν θα σχολιάσουν κάτι στο σημερινό επεισόδιο οι κριτές που είναι άκρως αυστηροί με τις.. αντιγραφές.

Εσείς τι λέτε ποια το φόρεσε καλύτερα;

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Φαίη Σκορδά

My Style Rocks: Φεύγει η Αλεξανδράκη; - Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά

Spoiler "φωτιά" έπεσε για το My Style Rocks και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό! Ποια κοπέλα θα φύγει από το παιχνίδι αυτή τη βδομάδα; Είμαστε σίγουροι πως δεν το περιμένετε, μιας και εμφανίζετε με αρκετές καλές στυλιστικές επιλογές.

Την αποκάλυψη έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως η ίδια θα φύγει λόγω κούρασης.

Μίλησε λέγοντας, "Αποχωρεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Αποχώρησε στο Gala με την κανονική διαδικασία. Νομίζω ότι κουράστηκε από όλο αυτό κι επειδή συναντιούνται στα καμαρίνια και μιλάνε, δεν είναι η πρώτη φορά που τους ζήτησε να την ψηφίσουν για να φύγει".