Συγκινεί ο Τάκης Ζαχαράτος για την μητέρα του που έχει πεθάνει - «Ξέρω ότι είσαι πάντα εδώ»!

Η τρυφερή φωτογραφία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Τάκης Ζαχαράτος για την μητέρα του που έχει πεθάνει - «Ξέρω ότι είσαι πάντα εδώ»!

Ο Τάκης Ζαχαράτος με την ανάρτηση που έκανε για την μητέρα του που έχει πεθάνει, συγκινεί. «Ξέρω ότι είσαι πάντα εδώ», έγραψε μεταξύ άλλων για την γυναίκα που τον γέννησε και είχε την περισσότερη αδυναμία.

O showman μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό καθημερινό πρόγραμμα καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα» στο θέατρο Παλλάς, ωστόσο είναι λάτρης των social media.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την μητέρα του η οποία έχει φύγει από την ζωή.

Χθες, ήταν του Άγιου Χαράλαμπου, και η μητέρα του Τάκη Ζαχαράτου, αν βρίσκονταν στη ζωή, θα γιόρταζε το όνομα της. Έτσι ο ίδιος θέλησε να της ευχηθεί με μια φωτογραφία τους και γράφοντας στην λεζάντα:

«Μαμά μου χρόνια σου πολλά...ξέρω ότι είσαι πάντα εδώ...σε αγαπώ! Ο Τάκης σου».

Τάκης Ζαχαράτος μητέρα θάνατος

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης ακόμα και τώρα, εξακολουθεί να μη μιλάει με τον καλό του φίλο, Τάκη Ζαχαράτο. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους και ποιες είναι οι σχέσεις τους!

Τι είχε δηλώσει σε γνωστό περιοδικό ο Τάκης Ζαχαράτος για την μητέρα του;

«Είμαι τόσο τυχερός που γεννήθηκα από αυτήν τη γυναίκα, τη Χαρίκλεια μου. Μου έμαθε τη ζωή, ήταν ο μάνατζερ και η καλύτερή μου φίλη. Γελούσαμε πολύ. Οι γονείς μου μπορεί να μην είχαν ιδιαίτερη μόρφωση –ο μπαμπάς μου ήταν σιδεράς και η μαμά μου ασχολιόταν με τα οικιακά- αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαν αγάπη, πλούσια συναισθηματική νοημοσύνη και μου τη μετέδωσαν», είχε δηλώσει στο Εγώ για τη μητέρα του.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έφυγε, μέχρι τη στιγμή που με πλησίασε ένα βράδυ στο θέατρο η μητέρα του συγγραφέα Θοδωρή Πετρόπουλου και μου είπε “Αχ αγόρι μου, είσαι ορφανό”. Εκείνη την ώρα είπα ή θα διαλυθώ ή θα παραμείνω όρθιος. Αποφάσισα να φανώ δυνατός. Μια μέρα που μου έλειπε πολύ, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, είδα πως έχουμε την ίδια επιδερμίδα και είπα και όμως, υπάρχει μέσα μου η μαμά μου, ήταν τρομερά ανακουφιστικό αυτό».