Σκηνή έπος στο Πρωινό - Έβαλε μικροσκοπικό εσώρουχο στο κεφάλι του ο Δημήτρη Ουγγαρέζος

Αδιανόητο περιστατικό!

Σκηνή έπος στο Πρωινό - Έβαλε μικροσκοπικό εσώρουχο στο κεφάλι του ο Δημήτρη Ουγγαρέζος

Μικροσκοπικό εσώρουχο στο κεφάλι του έβαλε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η σκηνή που σημειώθηκε στο Πρωινό σήμερα, ήταν επική. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά εκεί που ήταν ήρεμη, άρχισε να τους φωνάζει για την κίνηση που έκανε.

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων στις 14 Φλεβάρη που είναι σε λίγες ημέρες από σήμερα, στην εκπομπή είχαν γεμίσει το σαλόνι με καρδιές μπαλόνια , γυναικεία εσώρουχα κλπ. Έτσι, ο παρουσιαστής δεν γινόταν να αφήσει μια.. λεπτομέρεια ασχολίαστη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κρατούσε ένα κόκκινο γυναικείο εσώρουχο στα χέρια του και στον αέρα εξέφρασε τις απορίες λέγοντας «Αυτό πώς σιδερώνεται;». Έτσι, αφού δεν του απάντησε κανείς, το φόρεσε στο κεφάλι του.

Δημήτρη Ουγγαρέζος Πρωινό

Όταν η Φαίη Σκορδά κατάλαβε τι έχει κάνει, άρχισε να του φωνάζει. Βέβαια, μπορεί να του φώναξε ωστόσο, έχουν τέλειες σχέσεις και ήταν και στα γενέθλια της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει χιούμορ και το απέδειξε με τη φάρσα έπος στο Best Friend's Fear

Η φάρσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το Best Friend's Fear, προκάλεσε γέλια σε όλο το πλατό της εκπομπής σήμερα. Οι παραγωγοί μοιράστηκαν το αστείο στιγμιότυπο και έκαναν τους πάντες να ξεκαρδιστούν!

Μιλώντας για το αποψινό επεισόδιο, η εκπομπή του "Πρωινού" έδειξε ένα μοναδικό στιγμιότυπο - preview, που υπόσχεται πολλά!

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος οδηγήθηκε από τον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ! Νίκο Γεωργιάδη σε ένα σπίτι για να του γίνει μια επίδειξη από κρητικά προϊόντα, ώστε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να βοηθήσει τον άνθρωπο που τα έχει, με μερικά posts στο Instagram.

Έτσι λοιπόν, οι δύο τους πήγαν στον Γέρακα και ο Δημήτρης μπλέχτηκε σε μια απίστευτη κατάσταση.