Σκάει σαν «βόμβα» η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 - Οι δυο παρουσιαστές «φωτιά»

Κάνει σήμερα πρεμιέρα!

Σκάει σαν «βόμβα» η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 - Οι δυο παρουσιαστές «φωτιά»

Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τους δυο παρουσιαστές «φωτιά» σκάει σαν «βόμβα» απόψε στις 23:45 και αυτό γιατί θα φτάσει στο κόκκινο την τηλεθέαση. Η εκπομπή είναι ερευνητική και μιλάει για την επικαιρότητα και τις... κλειστές πόρτες.

Το νέο πρόγραμμα που θα κάνει πρεμιέρα απόψε στο κανάλι θα παρουσιάζεται από τον Τάσο Τέλλογλου και μαζί του θα βρίσκεται ο Αντώνης Φουρλής και άλλοι έμπειροι ρεπόρτες.

ΑΝΤ1 νέα εκπομπή

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Τι κρύβει η επικαιρότητα; Ποιοι παίρνουν αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες; Τι μπορεί να αποκαλύψει μια σπάνια μαρτυρία;

Η ερευνητική δημοσιογραφία μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Από τις 11 Φεβρουαρίου, και κάθε Τρίτη στις 23:45, το «Special Report» με τον Τάσο Τέλλογλου έρχεται στον ΑΝΤ1.

Μαζί του ο Αντώνης Φουρλής αλλά και οι έμπειροι reporters του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1 παρουσιάζουν μεγάλες έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις και οδοιπορικά από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διεισδυτικά ρεπορτάζ, συναρπαστικές αφηγήσεις και αποκαλυπτικά θέματα στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Special Report».

«Special Report» - Πρεμιέρα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, στις 23:45

SpecialReportGR Μείνετε συντονισμένοι!

Ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις στον Καφέ της Χαράς που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Ποιο αγαπημένο πρόσωπο αποχωρεί;

Μια εκπομπή του ΑΝΤ1 πήρε το πράσινο φως και για του χρόνου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου από τον ΑΝΤ1 μια συγκεκριμένη εκπομπή έκλεισε από τώρα με το κανάλι για το 2021! Οι ιθύνοντες μετά την μεγάλη της επιτυχία αποφάσισαν να της δώσουν το πράσινο φως και στο Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Το κανάλι του Αμαρουσίου, όπως και κάθε κανάλι, βρίσκεται σε περίοδο αναπροσαρμογής και βλέπει τι θα κρατήσει και τι όχι για να σημειώσει την ίδια επιτυχία με φέτος και του χρόνου. Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγή μου πήρε εισιτήριο διαρκείας ένα απίστευτο δίδυμο!

Ποια εκπομπή πήρε το πράσινο φως στον ΑΝΤ1 κι έκλεισε για το 2021;

Η διοίκηση του ΑΝΤ1, όντας πολύ ευχαριστημένη από τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη, έδωσε μαζί τους τα χέρια για την πρωτότυπη εκπομπή ταξιδιωτικού ποδοσφαιρικού περιεχομένου "Football Stories", η οποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα τον Ιανουάριου του 2021.

ant1

Έως τότε, βέβαια, έχουν σκοπό να τους αξιοποιήσουν σε άλλο concept εκπομπής, τύπου ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα θέλει να απευθυνθεί σε ευρύτερο κοινό.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, το αχτύπητο αυτό δίδυμο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να συμφωνήσει και να ετοιμάσει το επόμενό του βήμα ώστε να αποφέρει το αποτέλεσμα που πρέπει.

Ωστόσο, μιας και μιλάμε για τον ΑΝΤ1, να σας υπενθυμίσω ότι πριν από λίγο καιρό μέσα πάλι από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκάλυψα πως η πιο αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού, μετά από δυο ολόκληρα χρόνια προβολής είναι έτοιμη να ρίξει τίτλους τέλους.

Λέντζας- Γιακουμίδης: Τι είναι το Football stories;

Το αντρικό ντουέτο ταξιδεύει ανά τον κόσμο και εξετάζει τις αντιπαλότητες μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των πόλεων όπου θα βρίσκονται κάθε φορά.

Μέχρι τώρα, Γιώργος και Άγγελος έχουν ταξιδέψει σε Τουρκία, Βραζιλία, Σκωτία, Αγγλία, Ολλανδία και Αργεντινή.

Δε εστιάζουν, όμως, μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Παράλληλα προβάλουν και τις ομορφιές της κάθε πόλης.