My style rocks: Ο Κουδουνάρης έγινε έξαλλος με τις παίκτριες! Τι συνέβη;

Προσπάθησαν να δικαιολογηθούν αλλά δεν τα κατάφεραν!

My style rocks: Ο Κουδουνάρης έγινε έξαλλος με τις παίκτριες! Τι συνέβη;

Και στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος. Αυτή τη φορά όμως με όλες τι παίκτριες και όχι με μια συγκεκριμένη. Τι συνέβη ωστόσο και τις... έστησε στον τοίχο ο κριτής και προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν;

Όλα ξεκίνησαν με το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην Τζώρτζια Παναγή, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την σημερινή της εμφάνιση. Αυτό που είπε έκανε τον κριτή να τις... κράξει.

Η Δήμητρα αποκάλυψε πως η τσάντα κρατούσε η Τζώρτζια ήταν δική της και της την δάνεισε γιατί ταίριαζε με την σημερινή της εμφάνιση. Όταν λοιπόν έκατσε μπροστά από τους τρεις κριτές και ήρθε η ώρα να την βαθμολογήσει ο Στέλιος Κουδουνάρης, καμία δεν περίμενε να ακούσει αυτό που άκουσε.

Συγκεκριμένα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι οι παίκτριες μεταξύ τους ανταλλάσσουν ρούχα και διάφορα αξεσουάρ με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να βλέπει να φοράνε τα ίδια πράγματα.

Να σημειώσουμε πως είχε και μια κόντρα και με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την δεύτερη να τον «καίει».

Στο My style rocks ο Κουδουνάρης είχε γίνει και με την Καζαριάν - «Αν δεν έχεις λεφτά...»

Έξαλλος έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Μαρία Καζαριάν, με αφορμή την εμφάνιση της. Μάλιστα, με μια μόνο πρόταση του ο κριτής την «έσβησε». «Πάρε πιο φθηνά αν δεν έχεις λεφτά..», της είπε μεταξύ άλλων.

Στον φετινό κύκλο του show μόδας στον ΣΚΑΙ, ο σχεδιαστής είναι περισσότερο σκληρός με τις διαγωνιζόμενες, όπως μπορεί να δει ο κάθε τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, βέβαια είναι πιο σκληρός με τις εμφανίσεις τους και δεν «χαρίζει» απλόχερα βαθμούς.

Με την σημερινή εμφάνιση της Μαρίας Καζαριάν ειδικά ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος. Και αυτό γιατί ενώ αγόρασε ακριβά παπούτσια, στο μπουφάν της είχε καρτελάκι καταστήματος, από το οποίο το είχε πάρει δανεικό.

Βλέποντας το καρτελάκι ο κριτής έγινε έξαλλος και είπε στη διαγωνιζόμενη: «Γιατί δανείζεστε ρούχα και δεν βγάζετε τα καρτελάκια; Πως τη βλέπεις τη φάση; Πάτε δανείζεστε ρούχα και πρέπει να έχετε μια περιποιημένη εικόνα… Θα έβγαινες έτσι έξω;… 700 για τα παπούτσια τα έδωσες, για το τζάκετ δεν θα τα έδινες. Πάρε πιο φθηνά αν δεν έχεις λεφτά..».