Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε κορυφαίος τραγουδιστής

Κρατάει μυστικό το φύλο του μωρού

Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε κορυφαίος τραγουδιστής

Κορυφαίος τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά. Η επί 20 χρόνια σύζυγος και σύντροφος του έφερε στον κόσμο ακόμη ένα παιδάκι και μεγάλωσε την οικογένεια τους, γεμίζοντας τους χαρά στο σπίτι.

Ο λόγος για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας και την Άννα Κουρνίκοβα. Η τενίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι και χάρισε ένα αδερφάκι στα δίδυμα, που απέκτησαν το 2017, Λούσι και Νίκολας.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λάτρης του Instagram και να μοιράζεται σχεδόν καθημερινά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, ωστόσο αυτή την φορά θέλησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη κρυφή.

Την αποκάλυψη έκανε ο αδερφός του τραγουδιστή, Χούλιο Ιγκλέσιας τζούνιορ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χιλής. Όταν ρωτήθηκε ωστόσο, για το φύλο του μωρού είπε πως είναι μυστικό.

Μπαμπάς για τρίτη φορά τραγουδιστής

Από την άλλη γνωστός ηθοποιός θα γίνει για 6η φορά μπαμπάς και το αποκάλυψε δημόσια!

Μετά την αποβολή της συζύγου του, γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς!

Μετά την αποβολή της συζύγου του που τους έριξε ψυχολογικά, γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη το ζευγάρι βίωσε μια από τις πιο συγκλονιστικές απώλειες καθώς η γυναίκα του, απέβαλε, λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους.

Ωστόσο, μετά την δύσκολη αυτή στιγμή, χαμογελάνε ξανά, καθώς ήρθε στον κόσμο το παιδάκι τους, αφού η σύζυγος του έμεινε ξανά έγκυος.

τραγουδιστής έγινε μπαμπάς

Μάλιστα, ο τραγουδιστής των Backstreet Boys, Nick Carter, ο οποίος έγινε γνωστός ως leader τραγουδιστής του συγκροτήματος, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

τραγουδιστής έγινε μπαμπάς

τραγουδιστής έγινε μπαμπάς

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς!

Baby boom είχαμε στην ελληνική showbiz, αφού γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς!

Μάλιστα, το ευτυχές γεγονός ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, λίγους μόλις μήνες μετά τη βάφτιση της πρώτης του κόρης!

Ο Γιώργος Καραδήμος έκανε την αποκάλυψη μέσω facebook αφού «ανέβασε» την πρώτη φωτογραφία της δεύτερης κόρης του μέσα από το μαιευτήριο.

Ο Γιώργος Καραδήμος

«Ήρθε! Να είσαι γερή και τυχερή αγάπη μου» έγραψε στην σχετική ανάρτηση! Δείτε την:

undefined