My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ποια ψήφισαν οι παίκτριες;

My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη έφερε απέναντι από τις παίκτριες τις δυο κοπέλες με τις περισσότερες ψήφους και ανακοίνωσε μετά την ψηφοφορία των κοριτσιών, την νικήτρια της ημέρας στο My style rocks που πήρε και τον extra βαθμό για το Gala.

Το σημερινό επεισόδιο για ακόμη μια ημέρα τα είχε όλα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντάσεις, σπόντες και χαμηλούς βαθμούς, αλλά και ανατροπές, αφού η νικήτρια του Gala δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες.

Τα κορίτσια που στάθηκαν δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, ήταν η Κιάρα Μαρκέζη και η Ζάνα Σίριακ, οι οποίες είχαν τις περισσότερες ψήφους για τις στιλιστικές τους επιλογές και περίμεναν με ανυπομονησία ποια θα κερδίσει σήμερα.

Μετά την τελική ψηφοφορία των κοριστιών, η Κιάρα ήταν εκείνη που κέρδισε.

Ποια ήταν η χθεσινή νικήτρια του My style rocks

Το My Style Rocks ξεκίνησε για ακόμη μια εβδομάδα και οι εμφανίσεις έκλεψαν τις εντυπώσεις θετικά και αρνητικά. Ποια κατάφερε όμως να κερδίσει την σημερινή ημέρα και να είναι η μεγάλη νικήτρια για σήμερα στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ;

Τα δύο κορίτσια που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν σήμερα ήταν η Janna Sireac και η Κορίνα Αβραμιτίδου.Όπως γράψαμε και πριν λίγη ώρα η κόντρα μεταξύ των δυο διαγωνιζόμενων του My Style Rocks καλά κρατεί και οι δυο τους είχαν άλλον ένα καυγά στο πλατό.

Η Janna Sireac συγκέντρωσε 11,6 και η Κορίνα απέσπασε 12,6 βαθμούς.

Οι συμπαίκτριες των κοριτσιών,ήταν αυτές οι οποίες αποφάσισαν ότι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου στο “My style rocks” να είναι η Κορίνα Αβραμιτίδου

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Τζόρτζια Παναγή.