Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος - «Είχα καρκίνο και ενώ μου λέγανε οι γιατροί να...»

Λόγια που σοκάρουν...

Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος - «Είχα καρκίνο και ενώ μου λέγανε οι γιατροί να...»

«Είχα καρκίνο και ενώ μου λέγανε οι γιατροί να κάτσω σπίτι μου εγώ έλεγα ότι θέλω να κάνω εκπομπή», αποκάλυψε πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος και συγκλονίζει με την εξομολόγηση του μπροστά στην κάμερα του Πρωινού.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη περίοδο που πέρασε στην υγεία του. Τα λόγια του σοκάρουν.

«Η πιο δύσκολη τηλεοπτική μου χρονιά ήταν το 2009. Μόλις είχα τελειώσει τις χημειοθεραπείες που έκανα το καλοκαίρι, γιατί είχα καρκίνο και ενώ μου λέγανε οι γιατροί να κάτσω σπίτι μου εγώ έλεγα ότι θέλω να κάνω εκπομπή. Πήγα και έκανα εκπομπή στην τηλεόραση, τρεις ώρες, όρθιος, άσπρος, έχοντας χάσει 40 κιλά. Ήθελα να δείξω πρώτα στον εαυτό μου ότι δεν είμαι άρρωστος. Όταν μου το είπαν οι γιατροί, ήταν κακός καρκίνος στις αμυγδαλές και τους λεμφαδένες, ρώτησα πόσο καιρό μου δίνουν να ζήσω. Μου είπαν ότι οι πιθανότητες να ζήσω είναι 30-70 αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω αμέσως τις χημειοθεραπείες… Εγώ πήρα τη γυναίκα και το παιδί μου και πήγα διακοπές στην Πάρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαβέλλας.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με δημοσιογράφο που έμαθε ότι έχει καρκίνο on air!

Ράγισε καρδιές η δημοσιογραφος Μαρία Χούκλη! Μίλησε ανοιχτά για την μάχη με τον καρκίνο...

Ράγισε καρδιές η Μαρία Χούκλη, η οποία μίλησε ανοιχτά για την μάχη με τον καρκίνο!

Η γνωστή δημοσιογράφος μοιράστηκε την προσωπική της μαρτυρία στο 6ο Πανελλήνιο Φόρουμ με τίτλο «Γυναίκες στην Ογκολογία: Διευρύνοντας τα Σύνορα». Η Μαρία Χούκλη, καθήλωσε τους πάντες με την εξομολόγησή της και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Θυμάμαι έκλαιγα για ώρες. Φρόντισα, όμως, να μην κλειστώ στο σπίτι μου. Να μη νιώσω άρρωστη ακόμη και όταν ήμουν πολύ άρρωστη. Γιατί πίστευα με αυτό τον τρόπο ότι κοροϊδεύω τον καρκίνο. Συνέχισα κανονικά την επαγγελματική μου δραστηριότητα και την κοινωνική μου ζωή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Δεκαεπτά χρόνια πέρασαν και ακόμη είμαι αγχωμένη όταν έρχεται η ώρα για το τσεκ απ. Στο μυαλό μας να μην έχουμε την εντύπωση ότι καρκίνος ίσον θάνατος. Δεν είναι έτσι», είπε.

Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν για την εμπειρία τους με το καρκίνο του μαστού και οι δημοσιογράφοι Ρέα Βιτάλη και Μάγια Τσόκλη. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη. Δείτε την σχετική ανάρτηση: