«Βόμβα»! Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποχωρεί από το σχήμα του με τον Πάνο Κιάμο

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βόμβα»! Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποχωρεί από το σχήμα του με τον Πάνο Κιάμο

Μια «βόμβα» έσκασε για τον Γιώργο Μαζωνάκη μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε λίγο πριν την πρεμιέρα του με τον Πάνο Κιάμο. Αποχωρεί από το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο Fever G και το έκανε γνωστό με μια δημόσια ανακοίνωση του.

Ο τραγουδιστής θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως δεν μπορεί να συνεχίσει την συνεργασία τους, λόγο του τραυματισμού που είχε πριν από λίγες ημέρες στο χέρι. Συγκεκριμένα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλύτερα. Ωστόσο λόγω του τραυματισμού δεν μου επιτρέπεται να συνεχίσω τις εμφανίσεις μου επί σκηνής, για αρκετό διάστημα. Συνεπώς η συνεργασία μου με το Fever G έφθασε στο τέλος της. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα βράδια, που χιλιάδες ανταμώναμε ξένοι και γινόμασταν λατρεμένοι, γιατί όλο αυτό… Αγαπώ Σημαίνει! Εις το επανιδείν! Γιώργος Μαζωνάκης». έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης, στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γιώργος Μαζωνάκης ατύχημα Πάνος Κιάμος

Το δημόσιο "ευχαριστώ" μετά τον τραυματισμό του

O Γιώργος Μαζωνάκης έπειτα από τον ατύχημα που είχε θέλησε να ζητήσει ένα δημόσιο "ευχαριστώ"! Το μήνυμα μετά τον τραυματισμό του το έστειλε σε όλους όσους του ευχήθηκαν και ενδιαφέρθηκαν. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλύτερα αλλά χρειάζεται ξεκούραση!

Ως λάτρης των social media ο τραγουδιστής θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα σε όλες τις ευχές, κάτι που προκάλεσε τα σχόλια να πέσουν βροχή!

Χαρακτηριστικά είπε, «Σας ευχαριστώ για τις ατέλειωτες ευχές σας. Δυστυχώς δε μπορώ να επιστρέψω ακόμη στη σκηνή του Fever G».

Γιώργος Μαζωνάκης insta μήνυμα

Εσείς ωστόσο έχετε δει το σπίτι του; Είναι υπέροχο!

Γιώργος Μαζωνάκης: Ατύχημα λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα!

Και όμως ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε ένα ατύχημα λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του YFSF! Την είδηση έκανε μάλιστα ο ίδιος ο τραγουδιστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό και ανησύχησε τους θαυμαστές του!

Η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, τον δείχνει να ποζάρει με το χέρι του δεμένο με νάρθηκα.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά, «Όσα φέρνει η στιγμή...». Το ατύχημα όπως είπε έγινε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τραγουδήσει στο «Fever G».