Masterchef: Αυτό ο παίκτης πήρε την τελευταία ποδιά

Ο λόγος για...

Masterchef: Αυτό ο παίκτης πήρε την τελευταία ποδιά

Ολοκληρώθηκαν στο σημερινό επεισόδιο τα bootcamps του Masterchef με τους τρεις κριτές να δίνουν τις τελευταίες τους ποδιές. Ποιος ήταν ο παίκτης που πήρε την τελευταία ποδιά από τον Σωτήρη Κοντιζά, με τους υπόλοιπους να τον... απορρίπτουν.

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος ο οποίος σπουδάζει πολιτικός μηχανικός πήγε στο ριάλιτι μαγειρικής για να δοκιμάσει τις ικανότητες του στην μαγειρική. Μάλιστα, στις οντισιόν είχε πάρει σε σκόνη ένα cheeseburger από γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να του δώσει την τελευταία ποδιά από τις 8 που είχε να μοιράσει, παρ’ όλο που ήξερε πως απέμεναν πολλά ακόμη πιάτα για να δοκιμάσει.

O Ηλίας του είπε ότι κατά 25% πίστευε ότι θα το μετάνιωνε και επειδή ήταν ειλικρινής κέρδισε τελικά την ποδιά από τον κριτή.

Masterchef τελευταία ποδιά

Στα προηγούμενα bootcamps ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

MasterChef: Η συγκίνηση του Κοντιζά για την αλλαγή καριέρας και η προσωπική του εξομολόγηση!

Ο Κοντιζάς συγκινήθηκε στα σημερινά bootcamp του MasterChef καθώς ήρθε αντιμέτωπος με δυο διαγωνιζόμενους που ήθελαν να αλλάξουν καριέρα όπως ακριβώς έκανε και εκείνος ακούγοντας την καρδιά του πριν από μερικά χρόνια.

Ο κριτής ήρθε αντιμέτωπος με δυο παίκτες που έπρεπε να αλλάξουν καριέρα και να θυσιάσουν όσα είχαν μέχρι τώρα για την μαγειρική.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς θυμήθηκε την δική του περιπέτεια και μίλησε για αυτή. «Έκανα κι εγώ στροφή κάποτε, σε τράπεζα δούλευα και τώρα είμαι εδώ. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει, δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις το δρόμος σου γιατί μετά δεν τον ονομάζεις δουλειά, είναι αυτό για το οποίο έχεις γεννηθεί», είπε μεταξύ άλλων.

Τελικά έδωσε την ποδιά στην Κατερίνα που είναι κομμώτρια στην Γερμανία.