Ξέσπασε ο πρώην σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού μετά το διαζύγιο - «Μου πήρε 200.000 και με παράτησε»!

Έβγαλε τα «άπλυτα» τους στην φόρα!

Ξέσπασε ο πρώην σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού μετά το διαζύγιο - «Μου πήρε 200.000 και με παράτησε»!

«Μου πήρε 200.000 και με παράτησε», αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού και ξέσπασε μετά το διαζύγιο που πήραν. Ενώ, χαρακτήρισε τον εαυτό του «γεροηλίθιο» εξηγώντας πως εξαπατήθηκε χωρίς να πάρει είδηση τίποτα.

«Την καλωσόρισα στην ζωή μου με ανοιχτές αγκάλες και την αγάπησα όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια που την φρόντιζα» έγραψε και συνέχισε: «Πλήρωσα τους λογαριασμούς της επειδή ήταν απένταρη. Της αγόρασα μια ολοκαίνουρια γκαρνταρόμπα».

Ο λόγος για τον 74χρονο που παντρεύτηκε με την 52χρονη Πάμελα Άντερσον, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως εκείνη του έκανε πρόταση γάμου, μέσω μάλιστα μηνύματος.

«Όταν μου έστειλε μήνυμα πως ήθελε να παντρευτούμε, ήταν σαν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη. Τα παράτησα όλα για την Πάμελα. Είχε περίπου 200.000 δολάρια σε χρέη, τα οποία δεν μπορούσε να ξεπληρώσει, γι’ αυτό και τα πλήρωσα εγώ. Κι αυτό ήταν το ευχαριστώ. Δεν υπάρχει πιο ανόητος από έναν γεροηλίθιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να πούμε πως το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου με το διαζύγιο τους να έρχεται μόλις 12 μέρες μετά. Σε δήλωσή της μάλιστα, ανέφερε: «Συγκινηθήκαμε από τη ζεστή υποδοχή του γάμου μας. Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία», προσθέτει η Πάμελα Αντερσον στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Με βάση αυτή την καθολική αλήθεια, έχουμε αποφασίσει να αναβάλουμε την επίσημη έκδοση του πιστοποιητικού γάμου μας και να θέσουμε την πίστη μας στη διαδικασία». Και καταλήγει η Πάμελα: «Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής μας».

Πρώην σύζυγος ηθοποιού

H είδηση του διαζυγίου της ηθοποιού

Σαν "βόμβα" έσκασε ο χωρισμός αυτός στην διεθνή showbiz! Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, τα "έσπασαν" μόλις 12 μέρες μετά το γάμο τους, ο οποίος έγινε σε μία μυστική τελετή!

Αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της ηθοποιού, και όπως η ίδια αποκάλυψε έφτασε άδοξα στο τέλος του, μιας και ήθελε να περάσει λίγο χρόνο χωριστά από τον σύζυγό της.

Ο λόγος για την εκρηκτική Πάμελα Άντερσον και τον παραγωγό Τζον Πίτερς, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκαν ωστόσο τα "έσπασαν" γρήγορα!

Η ίδια ανακοίνωσε την είδηση του χωρισμού τους μόλις χθες!