Φαίη Σκορδά: Έκλεισε τα 40 και αλλάζει την ζωή της!

Φωτογραφίες μέσα από το πάρτι της! Ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Φαίη Σκορδά: Έκλεισε τα 40 και αλλάζει την ζωή της!

Νέες αλλαγές έρχονται στην ζωή της Φαίης Σκορδά αφού τα 40 είναι τα νέα 20 και... τα έκλεισε πριν από λίγες ημέρες έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους φίλους της! Ο φωτογραφικός φακός του You ήταν, εννοείται, εκεί.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο γεννήθηκαν ίδια μέρα και ίδια χρονιά, στις 9 Φεβρουαρίου 1980! Μόνο ευχάριστη σύμπτωση είναι το γεγονός ότι φέτος συνεργάζονται στο «Πρωινό», γι' αυτό και αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά τους και να υποδεχτούν τα δεύτερα ...άντα στη ζωή τους.

Στο Museum Restaurant της Κηφισιάς και λίγο μετά τις 9 το βράδυ ξεκινούσε σιγά-σιγά το γλέντι για τα 40ά γενέθλια της Φαίης Σκορδά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, σε μία βραδιά που είχε οργανώσει αριστοτεχνικά ο κοινός τους φίλος Χάρης Σιανίδης. Κοντινοί τους άνθρωποι, ανάμεσά τους πρώην και νυν συνεργάτες από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπως η Σάσα Σταμάτη, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Κώστας Τσουρός, η Ράνια Θρασκιά και η Νάνσυ Παραδεισανού έδωσαν το «παρών» για να τους ευχηθούν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν στην υγειά τους.

Νάνσυ Παραδεισανου

Ράνια Θρασκιά πάρτι Φαίης σκορδά

Πάρτι Φαίης Σκορδά περιοδικό You

Με δύο τούρτες-υπερπαραγωγή και δύο ξεχωριστά «Happy Birthday» έδωσαν το έναυσμα για να ξεκινήσει το γλέντι, με τον εορτάζοντα Δημήτρη Ουγγαρέζο στα decks, αφού έχει εμπειρία ως DJ και επομένως στο δικό του πάρτι δεν θα άφηνε τα ηνία σε άλλον!

Νέα δεκαετία, νέα αρχή στην ζωή της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δεν κρύβουν την ηλικία τους, αλλά για 40άρηδες δεν φαίνονται με τίποτα... Μέσα στην προηγούμενη δεκαετία άλλαξαν πολλά και για τους δύο τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική. Έρωτες, χωρισμοί, απώλειες, που όμως τους έβγαλαν δυνατούς και τώρα χαμογελούν και οι δύο σβήνοντας τα κεράκια τους. Αν μη τι άλλο βρίσκονται σε μία ώριμη χρονιά, κάτι που εξαργυρώνεται με την επαγγελματική επιτυχία του «Πρωινού» και κατά συνέπεια να θεωρείται δεδομένη η παρουσία και των δύο την επόμενη χρονιά.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε πως μετά τον Γιώργο Λιάγκα δεν είναι πια μόνη στην ζωή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ