Φλορίντα Πετρουτσέλι: Στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης με κολάν! Αψεγάδιαστο κορμί

Την «έπιασε» ο φακός με την κόρη της στην παιδική χαρά

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης με κολάν! Αψεγάδιαστο κορμί

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της ζει η Φλορίντα Πετρουτσέλι αφού διανύει τον 6ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε σε πρόσφατη εμφάνισή της με κολάν κι έχουμε να πούμε πως παρά το γεγονός πως η κοιλίτσα είναι πιο φουσκωμένη από ποτέ το κορμί της είναι αψεγάδιαστο.

Η πρωτότοκη κόρη της, Μαίρη, που είναι ήδη 1,5 ετών, είναι η παρέα της, το κοριτσάκι της όπως γλυκά την αποκαλεί και, φυσικά, η μεγάλη της αδυναμία... μέχρι να προστεθεί στην οικογένεια σε λιγότερο από τρεις μήνες ο γιος της!

Φλορίντα Πετρουτσέλι εγκυμοσύνη περιοδικό You

Η χαρούμενη μαμά βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Γλυφάδας μαζί με τη μικρή και αφού έκαναν τις βόλτες τους, πριν γυρίσουν στο σπίτι έκαναν και μια στάση στο πάρκο της πλατείας για λίγο ακόμη παιχνίδι. Η κόρη της, που είναι ένα πολύ τρυφερό παιδί, δεν αποχωρίστηκε στιγμή το μικρό λούτρινο σκυλάκι της που είναι δώρο από τη μαμά! Η Φλορίντα διανύει τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και όταν αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες το φύλο του παιδιού που περιμένει, είχε δηλώσει ενθουσιασμένη «για να υπάρξει η απόλυτη πια ισορροπία στο σπίτι», όπως χαρακτηριστικά είπε χαμογελώντας! Εκτός από την ενασχόλησή της με το κανάλι της στο Youtube μέσα από το οποίο μοιράζεται μαζί μας αυθεντικές ιταλικές συνταγές τις οποίες έμαθε από τη μητέρα της, ετοιμάζει ήδη το παιδικό δωμάτιο του μικρού σε τόνους άσπρου, γκρι και γαλάζιου, φυσικά βάζοντας τις δικές της μίνιμαλ διακοσμητικές πινελιές.

Στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης βρίσκεται η Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά το κορμί της είναι αψεγάδιαστο - έχει πάρει μόνο 4 κιλά

Φλορίντα Πετρουτσέλι διατροφή

Μόνο τέσσερα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής η Φλορίντα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της καθώς, όπως λέει, είναι πολύ προσεκτική με τη διατροφή της, ακολουθώντας το ήδη υγιεινό πρόγραμμα που ακολουθούσε και πριν. Τα αγαπημένα της ζυμαρικά, βέβαια, τρώγονται με μέτρο και προτιμά τα μικρά και συχνά γεύματα. Η πειθαρχία στο να τρώει σωστά, άλλωστε, ήταν χαρακτηριστικό της και όταν ήταν έγκυος στη Μαίρη, καθώς είχε πάρει μόνο 9 κιλά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ