Νατάσα Παζαΐτη: Μετά τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά επέστρεψε στο ξανθό - Εμφάνιση μετά από καιρό

Πιο στιλάτη από ποτέ στις αποκλειστικές φωτογραφίες

Νατάσα Παζαΐτη: Μετά τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά επέστρεψε στο ξανθό - Εμφάνιση μετά από καιρό

Πιο ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε η Νατάσα Παζαΐτη μετά από καιρό και μάλιστα χωρίς τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά της! Επέστρεψε πάλι στην παλιά της αγάπη, το ξανθό.

Αποτέλεσε ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα την εποχή που ο σύζυγός της Κώστας Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός, αλλά με το πέρασμα του χρόνου η Νατάσα Παζαΐτη αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην επιστήμη της και ως γιατρός και χειρουργός τα τελευταία χρόνια έχει εξειδικευτεί στην πρόληψη αλλά και στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Οι έρευνές της, οι ομιλίες της και οι πρωτοβουλίες της σε συνέδρια παγκοσμίως έχουν αναγνωριστεί από τους συναδέλφους της, ενώ και η ίδια έχει εισπράξει τη μεγαλύτερη αναγνώριση και αγάπη πολύ περισσότερο από τους ασθενείς της.

Νατάσα Παζαΐτη

Η ίδια διατηρεί το χαμηλό προφίλ της και συνεχίζει ακούραστη το έργο της. Πρόσφατα, μάλιστα, δέχτηκε με μεγάλη χαρά να μιλήσει για το θέμα αυτό σε ειδική εκδήλωση στον Βύρωνα, η οποία διοργανώθηκε από τον ιερέα της περιοχής, πατέρα Γρηγόριο. Ντυμένη με στυλ και με το μόνιμο χαμόγελο της να τη συνοδεύει, συνομίλησε πρώτα με τις γυναίκες της περιοχής και απάντησε σε κάθε απορία τους.

Αφοσιωμένη στο ανθρωπιστικό έργο η Νατάσα Παζαΐτη

Νατάσα Παζαΐτη σπάνια εμφάνιση

Εκτός από γιατρός, είναι μια πολύ αφοσιωμένη σύζυγος -με τον Κώστα Καραμανλή συμπληρώνουν φέτος 22 χρόνια γάμου- και μια τρυφερή μητέρα, ενώ πολύ συχνά τα παιδιά της, τα δίδυμα Αλίκη και Αλέξανδρος, συνοδεύουν τη μαμά τους σε παραστάσεις στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο. Τα δύο αδέρφια, που είναι πια 17 ετών, έχουν μεγάλη αδυναμία και στους δύο γονείς τους και αντιμετωπίζουν πάντα με την ίδια συστολή που έχει και η μητέρα τους τα φώτα της δημοσιότητας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Ωστόσο, την έχετε δει με μαγιό;