Μαριέττα Χρουσαλά: Επαγγελματικό ταξίδι στην Νέα Υόρκη! Η φωτογραφία με μάσκες που ανέβασε!

Μαζί της και ο σύζυγος της!

Μαριέττα Χρουσαλά: Επαγγελματικό ταξίδι στην Νέα Υόρκη! Η φωτογραφία με μάσκες που ανέβασε!

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Νέα Υόρκη, η ίδια ανέβασε πολλά stories και σε ένα από αυτά ανέβασε και κάποιες... μάσκες. Η ίδια για προληπτικούς λόγους φαίνεται πως φόρεσε μάσκα στο ταξίδι της για να προστατευτεί.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στις Γαλλικές Άλπεις αλλά και στο Λονδίνο, με αφορμή το fashion show της Celia Kritharioti, τώρα όμως έφυγε ξανά για Αμερική και συγκεκριμένα την Νέα Υόρκη! Η ίδια μπορεί τα τελευταία 2 χρόνια να ζει μόνιμα στην Ελλάδα κάνει πολύ συχνά όμως ταξίδια.

Αφορμή για το ταξίδι της ήταν η νέα της συλλογή με σανδάλια που σχεδιάζει.Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο ανέβασε ένα Insta Story και στη συνέχεια ακόμα ένα με μάσκες.

Κορωναιός

Μαριέττα Χρουσαλά παιδιά

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

Νέα Υόρκη

Η Μαριέττα Χρουσαλά δεν ταξίδεψε μόνη της αλλά μαζί της βρίσκεται και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας. Στο προηγούμενο ταξίδι τους του ευχήθηκε με φωτογραφία τους από τα.... χιόνια!

Η ευχή της Μαριέττας Χρουσαλά στον Λέοντα Πατίτσα - Το έκανε με μοναδικό τρόπο

Η Μαριέττα Χρουσαλά έδωσε μια ευχή στον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα , αλλά το έκανε με τόσο μοναδικό τρόπο που έγινε ήδη viral! Στα καλύτερά του το ζευγάρι και με μια πόζα έριξε το Instagram. Απλά λιώσαμε...

Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με πολλά παιδάκια και μπορεί να έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά πάντα βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους!

Μάλιστα, ο Λέων Πατίτσας σήμερα έχει τα γενέθλια του και η αγαπημένη σύζυγός του έριξε τα social με την ανάρτησή της! Πιο συγκεκριμένα, η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε μια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της, γράφοντας μεταξύ άλλων

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου! Σ΄ αγαπώ από δω μέχρι το φεγγάρι». Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαριέττα ρίχνει το διαδίκτυο αφού λίγο καιρό πριν, το είχε ξανακάνει με φωτογραφία τους από τα.... χιόνια!

Δείτε την ανάρτησή της για τα γενέθλια του Λέοντα: