Έλενα Χριστοπούλου: "Η Ηλιάνα με τον Snik..." - Η αποκάλυψη έγινε επιτέλους

Τέλος τα ψέματα και οι φημολογίες

Έλενα Χριστοπούλου:

Για πρώτη φορά ένας άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik και συγκεκριμένα η Έλενα Χριστοπούλου έκανε την αποκάλυψη ξεκάθαρα για το αν είναι έγκυος η όχι το μοντέλο για να σταματήσουν επιτέλους να ακούγονται πράγματα και να μπει μια τελεία σε όλο αυτό το θέμα.

Πριν από λίγο καιρό, για όσους δεν γνωρίζουν, μια φωτογραφία με ένα κολλητό φόρεμα και λίγο φουσκωμένη κοιλίτσα έκανε τους πάντες να παραληρούν και να διαδίδονται οι φήμες από δω κι από εκεί πως το μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί με τον γνωστό ράπερ.

Μετέπειτα, μια φωτογραφία του Snik από τα γενέθλια της Ηλιάνας, φούντωσε τις φήμες αυτές και επανήλθε το θέμα αυτό στην επικαιρότητα.

Η αποκάλυψη για την Ηλιάνα και τον Snik έγινε από την Έλενα Χριστοπούλου επιτέλους

Σήμερα, λοιπόν, στην κάμερα του Happy Day, η Έλενα Χριστοπούλου όταν ερωτήθηκε και γι αυτό το γεγονός αποκάλυψε επίσημα και μπροστά σε όλους πλέον πως η Ηλιάνα Χριστοπούλου δεν είναι έγκυος, δεν περιμένει το πρώτο παιδί της με τον αγαπημένο της Snik. Ωστόσο, οι δυο τους είναι πάρα μα πάρα πολύ ερωτευμένοι και περνάνε πολύ καλά.

Κάπως έτσι, λοιπόν, σήμερα μπήκε ένα τέλος σε αυτές τις φήμες. Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέχεια δικού της ρεπορτάζ αποκάλυψε με την σειρά της πως όχι μόνο δεν είναι έγκυος αλλά είναι και πάρα πολύ ενοχλημένη η Ηλιάνα με όλο αυτό που έχει ξεκινήσει και που ακούγεται.

Δείτε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ παρακάτω: