Ανδρέας Γεωργίου: Ο δημιουργός από τις 8 λέξεις μιλάει πρώτη φορά για το αυστηρό συμβόλαιο του! Τι έχει υπογράψει;

Όσα είπε για το Τόλμη και Γοητεία!

Ανδρέας Γεωργίου: Ο δημιουργός από τις 8 λέξεις μιλάει πρώτη φορά για το αυστηρό συμβόλαιο του! Τι έχει υπογράψει;

Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε συνέντευξη και μίλησε πρώτη φορά για το αυστηρό συμβόλαιο του. Τι έχει υπογράψει ο δημιουργός από τις 8 λέξεις για την συμμετοχή του στο 'Τόλμη και γοητεία" και όσα έζησε στα γυρίσματα που έκανε στην Αμερική.

Πάμε να δούμε όσα αποκάλυψε

Έκανες ένα γκεστ σε ρόλο γιατρού στην «Τόλμη και γοητεία», μια από τις μακροβιότερες σειρές στην αμερικανική τηλεόραση. Τι γεύση σου άφησε αυτή η εμπειρία;

«Ηταν μοναδική εμπειρία. Πας στην άλλη άκρη ίου κόσμου και βλέπεις ένα στούντιο άλλων προδιαγραφών. Το βίωσα με πολύ μεγάλη χαρά όλο αυτό. Ξέρεις, ήταν λίγο περίεργο. Δεν ήταν δική μου δουλειά. Επρεπε να μάθω τα λόγια ίου ρόλου, να ξυπνήσω το πρωί και να πάω στα γυρίσματα. Ημουν εκεί με καθαρό μυαλό και γλυκάθηκα κιόλας. Συζητάμε για περαιτέρω συνεργασία τώρα»

Δηλαδή;

«Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί με τη συγκεκριμένη παραγωγή υπέγραψα αυστηρό συμβόλαιο εμπιστευτικότητας. Θα είμαστε σύντομα σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι νέο και πολύ καλό που έχει σχέση με την «Τόλμη και γοητεία». Αυτά προς το παρόν...»

Μετά την Κάθριν Κελί Λανγκ, μπορεί να δούμε και άλλους ξένους ηθοποιούς στις «8 λέξεις»;

Η συμμετοχή αυτή έγινε με μεγάλη χαρά και από τις δύο πλευρές, αλλά θέλω να σου διευκρινίσω πως δεν είναι αυτοσκοπός για τις «8 λέξεις» γκεστ συμμετοχές από το εξωτερικό. Εχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλοι ηθοποιοί από την «Τόλμη και γοητεία», πάντως, για συμμετοχή στη σειρά μας. Και αυτό προέκυψε βλέποντας την Κάθριν στις «8 λέξεις». Είναι πολύ τιμητικό όλο αυτό».Δείτε εντωμεταξύ και το σαλόνι του σπιτιού του που είναι εντυπωσιακό

Ξεκίνησες την καριέρα σου από τη Νέα Υόρκη με τους «31 δρόμους» και τώρα βρέθηκες στο Λος Αντζελες για την «Τόλμη και γοητεία». Το ενδεχόμενο να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε επίπεδο διεθνούς καριέρας το σκέφτεσαι;

«Εχουμε κάνει διεθνή πρότζεκτ. Το «Μπρούσκο» ταξίδεψε σε 53 χώρες. Πήγα για το promo από το Ντουμπάι μέχρι το Περού. Πήγα στην Αμερική, πήγα στα Βαλκάνια, στο Ισραήλ. Οι δουλειές μας είναι γνωστές στο εξωτερικό. Τώρα παίζονται τα επεισόδια της «Τόλμης» στα οποία συμμετέχω. Όμως όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο του «είμαι στη βάση μου και δουλεύω στη χώρα μου». Όχι, δεν έχω σκοπό να εγκαταλείψω την Ελλάδα και την Κύπρο, θέλω όμως να κάνω πρότζεκτ που θα έχουν απήχηση και έξω. Τώρα έχουν ζητηθεί και οι «8 λέξεις» από το εξωτερικό»

Με την ταινία που σχεδιάζατε σε σενάριο Βάνας Δημητρίου τι γίνεται; Θα υλοποιηθεί αυτό το πρότζεκτ κάποια στιγμή;

«Αυτή η ταινία ήταν στο συμβόλαιο με τον Αlpha. Αυτό, λοιπόν, ναυάγησε. Θέλω να κάνω κάτι κινηματογραφικά στο μέλλον, υπάρχει κάτι που συζητάμε, αλλά θα μελετηθεί καλά πριν υλοποιηθεί. Μια ταινία χρειάζεται χρόνο...», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

8 λέξεις: Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει τα πάντα! Ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα;

Ο Ανδρέας Γεωργίου από τις 8 λέξεις, που αγαπήθηκε, αποκαλύπτει τα πάντα! Μίλησε τόσο για το ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα καθώς και το μέλλον της σειράς. Δεν θα πιστέψετε τι δήλωσε στην κάμερα!

Μιλώντας στο "Ευτυχείτε", ο ίδιος φρόντισε να μιλήσει για τα πάντα και να δώσει στους θαυμαστές του και μια ιδέα για το μέλλον του.

Χαρακτηριστικά είπε, «Οι «8 Λέξεις» συνεχίζονται και του χρόνου. Από εκεί και πέρα, Έχουμε ένα εβδομαδιαίο σήριαλ που ήταν να βγει φέτος αλλά έχει πάει για του χρόνου γιατί επιλέξαμε να κάνουμε focus τις «8 λέξεις» και λόγω και της χρονιάς που είναι πολύ δύσκολη για όλους μας».