Τα “έσπασαν” στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης καθώς χόρευαν ασταμάτητα ζεϊμπέκικο on air την ώρα που έπαιζαν τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου με αφορμή την πρεμιέρα και την μεγάλη επιστροφή που έκανε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 έπαιζαν το θέμα της μεγάλης επιστροφής του Τόλη Βοασκόπουλου στην νυχτερινή Αθήνα. Καθώς ο τραγουδιστής ξεκίνησε τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο και από την πρεμιέρα έβαλε “φωτιά”.
Η Αφροδίτη Γραμμέλη ήρθε σε τσακίρ κέφι με τις μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου και θέλησε να σηκωθεί και να χορέψει με τους υπόλοιπους να την ακολοθούν και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Εντωμεταξύ πρόσφατα να σας θυμίσουμε πως η Φαίη Σκορδά είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με καλούς φίλους.
Η Φαίη Σκορδά ακολούθησε την συνεργάτιδα της και σηκώθηκε και αυτή όρθια να χορέψει αλλά και να της χτυπάει παλαμάκια.
Δείτε το βίντεο με τον χορό τους:
Σκηνή έπος στο Πρωινό – Έβαλε μικροσκοπικό εσώρουχο στο κεφάλι του ο Δημήτρη Ουγγαρέζος
Μικροσκοπικό εσώρουχο στο κεφάλι του έβαλε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η σκηνή που σημειώθηκε στο Πρωινό σήμερα, ήταν επική. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά εκεί που ήταν ήρεμη, άρχισε να τους φωνάζει για την κίνηση που έκανε.
Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων στις 14 Φλεβάρη που είναι σε λίγες ημέρες από σήμερα, στην εκπομπή είχαν γεμίσει το σαλόνι με καρδιές μπαλόνια , γυναικεία εσώρουχα κλπ. Έτσι, ο παρουσιαστής δεν γινόταν να αφήσει μια.. λεπτομέρεια ασχολίαστη.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κρατούσε ένα κόκκινο γυναικείο εσώρουχο στα χέρια του και στον αέρα εξέφρασε τις απορίες λέγοντας «Αυτό πώς σιδερώνεται;». Έτσι, αφού δεν του απάντησε κανείς, το φόρεσε στο κεφάλι του.
Όταν η Φαίη Σκορδά κατάλαβε τι έχει κάνει, άρχισε να του φωνάζει. Βέβαια, μπορεί να του φώναξε ωστόσο, έχουν τέλειες σχέσεις και ήταν και στα γενέθλια της.


">
">
">
">
">
">
">