Τι συζητά η Ντορέττα Παπαδημητρίου με το Mega; - Θα αναλάβει εκπομπή;

Τι απάντησε η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια!

Τι συζητά η Ντορέττα Παπαδημητρίου με το Mega; - Θα αναλάβει εκπομπή;

Το νέο Mega αναμένεται να βρίσκεται σε λίγο καιρό και επίσημα στον αέρα και όπως είναι φυσικό οι συζητήσεις για το ποια άτομα που θα πλαισιώσουν το κανάλι δίνουν και παίρνουν!

Δεν είναι λίγα λοιπόν τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τις διάφορες τηλεοπτικές ζώνες, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να μιλά με τη σειρά της στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Θα αναλάβει το πρωινό;

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε λοιπόν στην κάμερα του Happy Day και μίλησε μεταξύ άλλων για το Mega. Τι συζητά με τα κανάλι;

“Όχι, δεν κάνει καμία τέτοια συζήτηση για το πρωινό. Τώρα ξεκινάει η περίοδος όπου συζητάμε πράγματα για του χρόνου. Για το Mega, συγκεκριμένα, έχω κάνει συζητήσεις αρκετό καιρό πριν” ήταν η απάντηση που έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται σύντομα να μάθουμε ποιος θα αναλάβει τι στο νέο Mega που μοιάζει να είναι έτοιμο για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Η Χριστίνα Λαμπίρη είχε συζητήσεις με το Mega - Γιατί δεν θα κάνει εκπομπή

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το Mega και την εκπομπή που ετοίμαζε στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βάσει των όσων είπε η Χριστίνα Λαμπίρη δεν φαίνεται να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση με την παρουσιάστρια να εξηγεί γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία με το One παρόλο που ετοίμαζε εκπομπή.

Γιατί όμως δεν "έκλεισε" η συμφωνία;

"Είναι πάρα πολύ όμορφη η ζωή χωρίς τηλεόραση. Δεν ήμασταν μόνο σε έντονες συζητήσεις με το One, δουλεύαμε γι’ αυτό το project. Αυτό άλλαξε στην πορεία, με την εξαγορά του Mega. Οπότε, το καθημερινό 10-12 που λέγαμε μεταφέρθηκε για Σαββατοκύριακο. Αλλά, μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, όταν έφυγε από το αρχικό πλάνο, είχα μια διαίσθηση ότι αυτό δεν θα προχωρήσει.

Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που στήνουν το Mega έχουν άλλα concept στο μυαλό τους και ενδεχομένως και άλλους ανθρώπους στο μυαλό τους. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα εισέπραττα ότι ενώ είχαμε ξεκινήσει πολλά παιδιά από το One, πολύ λίγα θα φτάσουμε στο νήμα του τερματισμού” είπε η παρουσιάστρια στην "Φωλιά των Κου Κου".