Adele: Τρόμαξαν να την ανάγνωρίσουν - Έχει χάσει πάνω από 30 κιλά!

Δεν θα πιστεύετε την αλλαγή στην εμφάνισή της!

Adele: Τρόμαξαν να την ανάγνωρίσουν -  Έχει χάσει πάνω από 30 κιλά!

Η Adele έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη καθώς έχει χάσει πάνω από 30 κιλά. Μάλιστα μια φωτογραφία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου μιας και η μέση της μοιάζει, αυτό που λέμε, δαχτυλίδι!

Η Βρετανή τραγουδίστρια που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από τα κομμάτια της και όποια να πούμε πως χώρισε μέσα στο 2019 από τον σύζυγό της βρέθηκε στο prive πάρτι της Beyonce και το Jay Z, μετά τα Όσκαρ και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της. Επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό φόρεμα με λεοπάρ print, ενώ είχε πιασμένα πάνω τα μαλλιά της σε ένα εντυπωσιακό κότσο. Η τραγουδίστρια συνδύασε ακόμα το ρούχο της με αστραφτερούς κρίκους ενώ είχε τα μάτια της έντονα βαμμένα με eyeliner - όπως άλλωστε συνηθίζει. Και γιατί όχι αφού της πάει!

Ήδη είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με την Adele να είναι εμφανώς αδυνατισμένη, ωστόσο αυτή τη φορά η εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μιας και η αλλαγή είναι εμφανή! Σύμφωνα με την ίδια έχει χάσει πάνω από 30 κιλά, συγκεκριμένα 45! Καιν πως το έκανε; Φυσικά με δίαιτα όπως τουλάχιστον είπε η ίδια.

Adele -  Kinga Rusin

Η παρουσιάστρια που "τρόμαξε" να αναγνωρίσει την Adele - Τι έγραψε;

Να πούμε ότι την φωτογραφία δημοσίευσε η Πολωνή παρουσιάστρια Kinga Rusin στο Instagram. Η ίδια έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας τα εξής: "Η Adele από το χθεσινό πάρτι της Beyonce και της Jay-Z. Μιλούσαμε για.. παπούτσια και γελούσαμε. Ειλικρινά τρόμαξα να την αναγνωρίσω τόσο αδύνατη που είναι πια".